Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak itt olyan párok ahol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan párok ahol a nő javára van 10-12 év korkülönbség mégis évek óta együtt vannak/házasok?

Figyelt kérdés
Esetleg a 20-as éveik közepén,végén járó férfiak is leírhatják,hogy el tudnák-e képzelni.

2018. jan. 6. 10:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

23 éves koromban összejöttem egy nálam 10 évvel idősebb nővel. Tulajdonképpen első komoly kapcsolatomat éltem meg vele. 2 évig voltunk együtt, de nem a korkülönbségből fakadó gondok miatt lett vége. Persze éreztem, hogy ő bölcsebb és tapasztaltabb szinte az élet minden területén, de én ezt soha nem negatívumként éltem meg.

27/F

2018. jan. 6. 12:37
 12/23 anonim ***** válasza:
Te magad nemtudod eldönteni, hogy egy idősebbel is összejöjj és azt akarod, hogy más tudatosítsa benned, hogy te ezt akarod. Ne vetíts!
2018. jan. 6. 12:48
 13/23 A kérdező kommentje:
Én az idősebb nő vagyok, már 11 hónappal ezelőtt összejöttem egy fiatalabb férfivel, most azon gondolkodom hogyan tovább.Nem vetìtek semmit,csak érdekel mások(érintettek) tapasztalata,véleménye a dologról. Arra a kérdésre válaszolj amit elolvasol,ne össze-vissza.
2018. jan. 6. 12:55
 14/23 anonim válasza:

Alapvetően működhet, bár nem mindegy, hány évesek vagytok, szerintem az évek múlásával "kiegyenlítődik" a dolog. Nem mindegy, hogy 20-30 vagy 35-45.

Hány évesek vagytok? És ha 11 hónapja már összejöttetek, miért nem vagytok együtt?

2018. jan. 6. 13:45
 15/23 A kérdező kommentje:
27/F és 39/N. Együtt vagyunk, vagyis kapcsolatban vagyunk,de nem élünk együtt vagy hogy értetted,hogy nem vagyunk együtt?
2018. jan. 6. 13:49
 16/23 anonim válasza:
100%
Ja, nekem úgy jött le valamiért, hogy nem vagytok párkapcsolatban. De ha együtt vagytok és működik a párkapcsolatotok, akkor mi a probléma, miért merült fel a kérdés?
2018. jan. 6. 13:57
 17/23 A kérdező kommentje:
Mert az,hogy most még müködik nem garantálja, hogy örökre működni fog. És ha nem működik akkor csak én koppanhatok.Csak olyan véleményeket,tapasztalatokat hallok/látok, amik alapján naív dolog lenne azt hinni, hogy velem tervezi a jövőjét.(Az elsőtől eletekintev itt is csak 1-2 éves kapcsolatokról beszélnek). Én szeretem őt,de nem akarom, hogy később ő hagyjon el,amikor jobban fog fájni,ezért a szakítást fontolgatom.
2018. jan. 6. 14:14
 18/23 SaJt01 ***** válasza:
100%

Nekem volt egy nagyon durva korkülönbséges kavarásom. 22 év. Biztos vagyok benne hogy az már túl sok :D

Nagyon jó volt a sex de mivel csak erröl volt szó, így rövid életü volt a dolog. Ennek a tapasztalatnak a fényében, nem kezdeményeznék többet 5-6 év korkülönbségen fölül.

Ha nektek müködik annak nagyon örülök és további sok szerencsét!

De ha müködne, miért érdekelne az hogy mások mit gondolnak róla

2018. jan. 6. 14:16
 19/23 A kérdező kommentje:
Az utóbbi kommentemben leírtam, hogy sok negatív dolgot látok,hallok,20-on éves férfiaktól is pl.tőled is. Nincs rá garancia, hogy 1-2 év múlva nem változik meg a véleménye. És nem azt kérdeztem hogy konkrétan a mi helyzetünkről mit gondolnak,hanem a személyes érzéseikre vagyok kíváncsi egy ilyen kapcsolatot illetően.
2018. jan. 6. 14:22
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Feleségem 8 évvel idősebb. 30 éve vagyunk együtt.
2018. jan. 6. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!