Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan párok ahol a nő javára van 10-12 év
korkülönbség mégis évek óta együtt vannak/házasok?
23 éves koromban összejöttem egy nálam 10 évvel idősebb nővel. Tulajdonképpen első komoly kapcsolatomat éltem meg vele. 2 évig voltunk együtt, de nem a korkülönbségből fakadó gondok miatt lett vége. Persze éreztem, hogy ő bölcsebb és tapasztaltabb szinte az élet minden területén, de én ezt soha nem negatívumként éltem meg.
27/F
2018. jan. 6. 12:37
Te magad nemtudod eldönteni, hogy egy idősebbel is összejöjj és azt akarod, hogy más tudatosítsa benned, hogy te ezt akarod. Ne vetíts!
2018. jan. 6. 12:48
13/23 A kérdező kommentje:
Én az idősebb nő vagyok, már 11 hónappal ezelőtt összejöttem egy fiatalabb férfivel, most azon gondolkodom hogyan tovább.Nem vetìtek semmit,csak érdekel mások(érintettek) tapasztalata,véleménye a dologról. Arra a kérdésre válaszolj amit elolvasol,ne össze-vissza.
14/23 anonim válasza:
Alapvetően működhet, bár nem mindegy, hány évesek vagytok, szerintem az évek múlásával "kiegyenlítődik" a dolog. Nem mindegy, hogy 20-30 vagy 35-45.
Hány évesek vagytok? És ha 11 hónapja már összejöttetek, miért nem vagytok együtt?
2018. jan. 6. 13:45
15/23 A kérdező kommentje:
27/F és 39/N. Együtt vagyunk, vagyis kapcsolatban vagyunk,de nem élünk együtt vagy hogy értetted,hogy nem vagyunk együtt?
16/23 anonim válasza:
Ja, nekem úgy jött le valamiért, hogy nem vagytok párkapcsolatban. De ha együtt vagytok és működik a párkapcsolatotok, akkor mi a probléma, miért merült fel a kérdés?
2018. jan. 6. 13:57
17/23 A kérdező kommentje:
Mert az,hogy most még müködik nem garantálja, hogy örökre működni fog. És ha nem működik akkor csak én koppanhatok.Csak olyan véleményeket,tapasztalatokat hallok/látok, amik alapján naív dolog lenne azt hinni, hogy velem tervezi a jövőjét.(Az elsőtől eletekintev itt is csak 1-2 éves kapcsolatokról beszélnek). Én szeretem őt,de nem akarom, hogy később ő hagyjon el,amikor jobban fog fájni,ezért a szakítást fontolgatom.
Nekem volt egy nagyon durva korkülönbséges kavarásom. 22 év. Biztos vagyok benne hogy az már túl sok :D
Nagyon jó volt a sex de mivel csak erröl volt szó, így rövid életü volt a dolog. Ennek a tapasztalatnak a fényében, nem kezdeményeznék többet 5-6 év korkülönbségen fölül.
Ha nektek müködik annak nagyon örülök és további sok szerencsét!
De ha müködne, miért érdekelne az hogy mások mit gondolnak róla
2018. jan. 6. 14:16
19/23 A kérdező kommentje:
Az utóbbi kommentemben leírtam, hogy sok negatív dolgot látok,hallok,20-on éves férfiaktól is pl.tőled is. Nincs rá garancia, hogy 1-2 év múlva nem változik meg a véleménye. És nem azt kérdeztem hogy konkrétan a mi helyzetünkről mit gondolnak,hanem a személyes érzéseikre vagyok kíváncsi egy ilyen kapcsolatot illetően.
Feleségem 8 évvel idősebb. 30 éve vagyunk együtt.
2018. jan. 6. 19:23
Kapcsolódó kérdések: