Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A 25-27 éves lányoknak átlagba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 25-27 éves lányoknak átlagban milyen fiúk jönnek be? (külső és belső tulajdonságokra gondolok)

Figyelt kérdés
Komoly, címben említett életkorú lányok milyen fiúkhoz vonzódanak ? Milyen legyen az a fiú kívülről, belülről ?

#szerelem #tulajdonság #25 éves #27 éves #kik jönnek be #lányoknak milyen fiúk jönnek be
2018. jan. 5. 00:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
69%

kedves #8as (#5ös vagyok).

"nincs ennek még 100.000 nettója sem"

Ha ilyen arrogáns lekezelő módon szólsz hozzá máshoz, ne csodálkozz ha pofán vágnak érte. Mondom ezt úgy, hogy csak tippelek hogy nőnemű vagy. Értem én, hogy te is az arrogáns haszonlesők táborát gyarapítod, lehet ezt finoman is tudatni.

Gondolom ha kivágom eléd a fizetést, akkor meg arrogáns lennék, pedig csak az igazamat bizonyítanám, amit te megkérdőjelezel. Milyen furcsa is a világ, az a rossz akinek ellenkezik a véleménye egy hozzád hasonlóval. Ha megnyugtat akkor igazad van, 0 a nettó, így megnyugszik pici lelked, s nyugodtan tudsz aludni. Érdekes mennyire látszik a válaszadókon, aki hasonlóan gondolkodik mint én, az 0%, hiába írja le mézes mázasan, de mikor az ellenkezője bebizonyosodik, akkor meg nem is úgy volt :) 2ős mérce

2018. júl. 31. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!