Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Számotokra milyen az egészsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra milyen az egészséges féltékenység?

Figyelt kérdés
Mi fér bele a kapcsolatotokba?
2018. jan. 3. 14:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Attól, hogy ember vagyok, nem robot :)

Miért bíznék meg valakiben akivel még csak az elején vagyok, nem ismerem rendesen és nem bizonyítottunk egymásnak semmit? A bizalom idővel alakul ki. Én így gondolom.

2018. jan. 4. 11:06
 22/27 anonim ***** válasza:

"Akik itt egyaltalan nem feltekenyek ok anyagi okok miatt altak ossze a parjukkal"

Na basszus, lebuktam. Nem vagyok féltékeny, de most kiderült, hogy anyagi okokból vagyok a párommal, aki kb fele annyit keres, mint én, mert ez az egész nekem az anyagi vonzat miatt éri meg!

Beszedted ma már a gyógyszereidet? :D

2018. jan. 4. 11:16
 23/27 anonim ***** válasza:
#22 nokrol van szo. de te ferfi vagy. ' D
2018. jan. 4. 11:25
 24/27 anonim ***** válasza:
76%

#21:

>Attól, hogy ember vagyok, nem robot :)

Ez csak kibújás a felelősséged alól. Attól, hogy érted és uralod az érzelmeidet, nem leszel robot, és embernek lenni nem egyenlő azzal, hogy mindenféle szűrő vagy szabályozás nélkül átadod magad az érzelmeidnek. Ez a fajta ösztönösség az állatoké, te azért vagy ember, mert képes vagy megérteni, elvonatkoztatni, beavatkozni, változtatni, fejlődni.

>Miért bíznék meg valakiben akivel még csak az elején vagyok, nem ismerem rendesen és nem bizonyítottunk egymásnak semmit? A bizalom idővel alakul ki. Én így gondolom.

Azért, mert ezzel magadnak és a kialakulófélben lévő kapcsolatnak ártasz. Taktikázol, bezárkózol, visszafogod és rejtegeted magad, tesztelgetsz, játszmázol akkor, amikor még gyakorlatilag tét nélküli a dolog és éppen megnyílni, beleadni, élvezni és építeni kéne. Mit veszítesz azzal, ha megelőlegezed a bizalmat? Ennek a sebezhetőségnek a vállalása nélkül nem hiszem, hogy valódi bizalmat lehet "kiépíteni".

2018. jan. 4. 12:50
 25/27 anonim ***** válasza:

Honnan veszed? Nő vagyok.

2018. jan. 4. 13:09
 26/27 anonim ***** válasza:
Egészséges féltékenység nincs. Bármit inkább elviselnék egy kapcsolatban, de ezt nem.
2018. jan. 4. 20:23
 27/27 anonim ***** válasza:

24, nem értek egyet.

Egy szóval sem azt mondtam, hogy ösztönlényként kell viselkedni. Hanem azt, hogy mivel ember vagy, ezek az érzések meg fognak jelenni időről időre. Mindenkinél. Hogy ki mit kezd vele, az a maga dolga. Nyilván én sem esek a páromnak, ha egy pillanatra átsuhan rajtam a féltékenység, magamban elrendezem. Pont ezért vagyok ember, nem robot, mert vannak ilyen érzéseim.

A bizalommal kapcsolatban, pedig szintén nem írtam sehol, hogy "taktikázok, bezárkózok.." stbstb.

Soha, senkinek nem adom meg a bizalmat, csak így egyszerűen. Ettől még nem élek stresszben és nem fogom vissza magam, élvezem ezt az időszakot is, csak nem veszek mindent készpénznek, és nem aggatom fel olyan tulajdonságokkal amikkel lehet nem is rendelkezik. Szerintem azt csak idővel és a tettein keresztül lehet megtapasztalni, ha valaki tényleg egy őszinte, normális, megbízható ember. Ellenben hogy tudom ezt róla? Elképzelem, hogy az?

Nálam ez működik, van egy 10 éves jól működő házasságom, akiben szintén nem bíztam az elején. Teljes a bizalom és a szeretet.

2018. jan. 5. 06:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!