Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon igaz lehet egy szava is?
Régi történet, máig nem hagy nyugodni.
Neten megismerkedtem egy sráccal véletlenül (egy könyv/film kapcán kezdtünk chatelni), a végén odáig jutottunk, hogy nagyon tetszem neki, és ha lenne rá lehetőség, szívesen járna velem, sőt, 2 év ismeretség után odáig is elment, hogy ha nem lenne lehetetlen, azonnal feleségül venne, ha találkoznánk.
Persze sosem találkoztunk, 9 000km azért mégiscsak 9 000km.
Ameddig jóban voltunk, nem voltak párkapcsolatai elmondása szerint, de ugye ezt én nem tudom ellenőrizni.
Webcamon beszélgettünk körülbelül két évig.
Van bármi oka egy fiatal srácnak hülyíteni egy lányt, akivel sosem találkozik, mert neten az ember azt mond, amit akar, vagy lehet bármilyen igazság abban, amit mondott?
anno 19L, 24F
(most 24L, 29F, de már úgyse beszélünk)

Az lehet igaz, hogy nem volt kapcsolata. Ebből kifolyólag magányos volt, és gondolom ezért beszélt veled annyit.
22/N
Elvileg saját döntésből nem volt senkije (elmondása szerint miattam), mivel korábban voltak kapcsolatai.
Meg utánam is.

Mi mondjuk nem szexchateltünk, csak beszélgettünk.
Illetve egyszer szakított egy lánnyal egy hét után, mert hogy ha velem nem lehet, nem kell senki. És nem is volt senkije még jó ideig (elvileg)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!