Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem tetszem a fiúknak?
19 éves egyetemista lány vagyok. 160 centi magas és 50 kg. Igen, kis apró termetű vagyok, szõke hajjal és pár aranyos szeplõvel az arcomon. Értelmes, jó lelkű lány vagyok, szeretem a történelmet, az irodalmat, a zenét.
De mégsem kellek senkinek! Sem gimiben nem kellettem a fiúknak, se az egyetemen.
Csinos vagyok, mintsem szép, vagyis inkább különlegesnek mondanám magam.
Talán közrejátszhat, hogy fiatalabbnak nézek ki 2-3 évvel ahány éves vagyok?
19/L
Kép minimum kellene a külsőd megítéléséhez, a belsődhöz viszont ismernünk kellene téged. Ennyi információból nagyjából annyit lehet mondani, hogy mintha felhívnád az EZOtv-t:
"Önnek ma szép napja lesz, de mivel ön az 50. hívó ezért megajándékozzuk pénzmágiával is"...
Első pár válaszoló húgyagy versenyeznek.
Mert egy édes kis pici cukika lánykácska vagy. És sok fiúnak a gehthvás csudva falloszcibáló kell. Soknak pedig ezt leszámítva se jó, ha valaki ilyen, " szõke hajjal és pár aranyos szeplõvel az arcomon. Értelmes, jó lelkű lány vagyok, szeretem a történelmet, az irodalmat, a zenét.
De mégsem kellek senkinek!". Hát annnnyira cuki vagy. ^^
Kicsit komolyodj még. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!