Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos vagyok benne, hogy ma mással lesz?
Figyelt kérdés
Benne vagyok egy amolyan kezdetleges kapcsolatba. Nem túl komoly még. Külön töltjük az estét. Biztos vagyok benne , hogy ha lehetősége adódik , akkor élni is fog vele. Végülis nem fogadott hűséget.
Itt az ideje lelépnem. Ugye?
2017. dec. 31. 17:21
2/8 anonim 

válasza:

"Kreálok a fejemben egy problémát és addig kombinálok, amíg elcseszek valamit, ami akár jó is lehetne' című rovatunkat olvasták. Gratula, önsorsrontásból jeles!
3/8 anonim 

válasza:

Teljesen egyetértek a 2. válaszolóval.
Igen, jobb is, ha lelépsz, hagyj találjon egy normális embert a másik. Add meg neki a lehetőséget!
4/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz is lehetne , de az a baj , hogy tényleg nem egy megbízható ember.
Elég sok exet is megcsalta.
2017. dec. 31. 17:27
5/8 anonim 

válasza:

Akkor meg csak magadat minősíted, hogy szóba állsz egy ilyen alakkal.
Akkor meg mit csodálkozol b+!
7/8 anonim 

válasza:

Az,hogy a múltban milyen volt,egy dolog.Attól még a jelenben érdekelhetnéd te is akár,ha eleve nem így állnál hozzá.Így elb...szod a dolgokat.Mondhatnád példàul neki,hogy este összefuthatnátok.Vagy adhatnál neki esélyt,bizalmat.Mondjuk te sem vele leszel este,de ez nem azt jelenti,hogy félre akarsz qrni.
8/8 anonim 

válasza:

Kérdező, egy ilyen alaktól nem tudom, mire számítasz. Megbízhatatlannak tűnik abszolút. Jól jegyezd meg, akinek egyszer volt gerince megcsalni valakit, az máskor is bármikor megteszi. Lehet mondani, hogy változhatnak az emberek, de az ilyenek ritkán szoktak és én alapból nemis bíznék ilyenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!