Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a szeretet és a szerelem között egy kapcsolatban? Lent!
Ugy kepzelem , azaz igazi, mikor az ember teljes valojat latod. Nem a kodben vagy, minden szep es jo. Hanem latod a szepet, latod a rosszat megis azt mondod szeretem ezt az embert.
Nem hiszem , hogy a szerelem mindig ugyanazon a kezdeti hofokon porog. De visszavissza lehet hozni.
Ez egy nagyon nehéz kérdés, szerintem mindenkinél más.
Az, hogy mély szeretetté szelídül a szerelem teljesen normális, de lehet, hogy ez csak egy kis hullámvölgy és hamarosan megint érzed majd a szerelmet.
Megkérdezhetem, hány évesek vagytok? Lehet, hogy azért érzed "csak" szeretnek mert már annyira hozzászoktatok egymáshoz?
2-es vagyok, akkor elég fiatalon jöttetek össze.
Nem lehetetlen, hogy együtt maradtok és meg is maradjon a szerelem, de saját tapasztalatokból kiindulva ez nagyon ritka.
Akik korán megállapodtak, azoknál előbb-utóbb előjönnek a szürke hétköznapok, amikor hiányzik a tűz és a bizsergés és akkor szokott az jönni, hogy valaki 40 évesen éli újra a kamaszkorát.
Szerintem beszélj a pároddal, nagyon finoman, nehogy félreértse, hogy vannak e neki ilyen félelmei, hogy esetleg elmúlik a szerelem stb.
Sok sikert ahhoz, hogy megoldjátok! :)
"amikor hiányzik a tűz és a bizsergés"
Ez a kérdés, igen.
Én is 10 éve vagyok együtt a párommal, és járunk is most terápiára, mert már nem éreztem semmi, de semmi szexuális vonzalmat iránta. Több minden is megterhelte a kapcsolatunkat az utóbbi években. Pl: házépítés, nagyon gyorsan egymás után érkező babák sorban, stb.
Ha mindent meg tudtok beszélni, oldani ÉS van nemi vágy is, akkor nem kell ezen lovagolni. Ha valamelyik hiányzik, akkor viszont el kell gondolkodni, hogy együtt akartok -e családot alapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!