Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam itt ezt a hozzászólást, mennyi az igazság benne? "1. a lányok 99 % a megteszi a fickójának, nem azért mert szeretik a takony tejet hanem mert fél hogy a ficko másik csajt keres"
Akkor is, ha a 99% túlzás, mert nem egy olyannal találkoztam, aki saját örömére csinálja. Viszont, szerintem, az aki csak kérésre, vagy azért csinálja, mint a válaszban van, nevezetesen, ne lépjen le a fickó,ők, saját magukat minősítik le szexuális játékszernek. Velük, bármit meg lehet tenni. A nők így állnak hozzá, nem csoda, ha játékszernek tekintik őket.
Ahol szerelem, szeretet, tisztelet van a kapcsolatban, semmi olyat nem kér egyik fél sem, amit a másik nem szívesen, örömmel csinál.
A szerelem meg a tisztelet tök jól hangzik. De kérdezd meg a 15-75 közötti férfi lakosságot, hogy hány százaléka maradna hosszú távon együtt olyan nővel, aki nem szop, és csak egy pózban hajlandó szexelni, viszont a nyalást elvárja. Hagyjuk ezt az álszent dumát.
Az orális szexben mindkét nem azt élvezi, hogy jó a másiknak. Vagy te azt gondoltad, hogy csikló nőtt a szájpadlására?
Ahol csak az a szempont, hogy nekem jó legyen, azt úgy hívják, hogy maszturbálás. (Akkor is, ha igénybe vesszük hozzá a másik testét.) Szerelmeskedés során az a cél, hogy a másiknak minél jobb legyen, és ez szerencsére kölcsönös.
Ne hagyja el -> nem akarja elveszíteni -> azt akarja, hogy boldog legyen vele.
Normális kapcsolatban nem arra játszik az ember, hogy a másik minél gyorsabban lelépjen. Ennek érdekében sok olyat megtesz a másik kedvéért, amit nem élvez. Mondjuk leviszi a szemetet és elmosogat.
A te gondolatmeneted követve az a jó kapcsolat, ahol mindenki önző módon csak azt csinálja, amit élvez. Se szopás, se mosogatás.
"olvastam itt ezt..."
No komment 😁😁😊😊
Engem elégedettséggel tölt el az érzés, ha valami olyat csinálok, ami ennyire jó a másiknak. Jó vagyok benne, elég látványos és gyors a pozitív megerősítés, így kb valami lelki kielégülést érzek, sikerélményem van. Maga a folyamat nem kellemetlen, bár nem okoz testi örömöt. Csinálok valamit úgy, ahogy én szeretném, és ennek örülnek.
Szóval én élvezem a dolgot nem csak a szerelmemmel, azért nem csinálnám, hogy megtartsak valakit, hisz akit csak szopással lehet megtartani, az számomra értéktelen.
"ha valami olyat csinálok, ami ennyire jó a másiknak."
" én meg azt élvezem, ahogy ő élvezi. "
hat kedves valaszolok, akarhogy csuritek csavarjatok, EZ AZ amit a kerdezo kerdez, nemazert teszitek mert szeretitek a sperma izet, hanem mas okbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!