Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sosem ismertem igazán ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem ismertem igazán ezt az embert?

Figyelt kérdés

Volt egy kapcsolatom, ahol végig úgy éreztem, hogy az illető csak elfogadja a közeledésemet, de ő nem tenne bele semmit magától. Neki nem volt kapcsolata előttem, úgy éreztem, tanítgatnom kell őt, de bíztam abban, hogy egy idő után ráérez, mert ezek a dolgok belőlem ösztönösen jöttek régebben. Hogy hogyan kell kezelni a párkapcsolati problémákat, illetve hogyan működik egy párkapcsolat. De tévedtem, ez nem mindenkinek jön magától. Volt egy képem róla, ami alapján nagyon megszerettem és borzasztó sok dolgot elnéztem neki. Utólag belegondolva feladtam önmagamat miatta. És nem érdemelte meg. A kapcsolat elejétől fogva ismerkedett másokkal. Kérdésemre, hogy szerinte mióta vagyunk egy pár, későbbi időpontot mondott, mint amit én gondoltam. Majd az első nézeteltérésünk után menekülőre fogta volna, ismerkedni kezdett valakivel. Aztán ahogy kiderült, hogy foglalt az illető, ismét én kerültem a figyelme középpontjába. Innentől kezdve egyértelmű volt számomra, hogy nem egyformán tekintünk egymásra, és hiába hangoztatja, hogy mennyire szeret, közel sem olyan mértékben, ahogy én őt. Mindig azt hangoztatta, hogy mennyire hasonlóak vagyunk, én értem meg őt a legjobban, a veséjébe láttam. Minden cselekedetét megértettem, tudtam, hogy érzelmileg labilis és a másokkal való ismerkedése nem ellenem szól. Nem akart bántani, mégis sokszor sikerült neki. Tényleg teljesen kiismertem, tudtam, mire hogyan fog reagálni. Az ismerkedéseit is mindig éreztem. Sokszor hazudott, de tudtam, hogy úgy van, ahogy gondolom, később bocsánatot kért és bevallotta, hogy igazam volt. Aztán meguntam, hogy mindig próbál átverni és szakítottam. Depressziós egyébként, gyógyszerekkel kezelik. A cselekedetei sokszor ellentétben álltak a szavaival. Szeret, de mégis képes másra is úgy tekinteni...

Úgy éreztem, hogy ezer éve ismerem, aztán tett valamit, ami rácáfolt.

Volt valakinek hasonló tapasztalata? Bocsi, ha nem tudtam érthetően megfogalmazni, de teljesen összezavarodtam mellette.

2017. dec. 22. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:
A párom anyukája pont így járt. Amikor szakítás után visszafogadta, mondtuk neki, hogy egy ideig lesz ez jó, aztán újra átveri, manipulálja, lenyúlja, hazudik majd. Bejött sajna. Alig bírt végleg megszabadulni tőle. Szóval game over...
2017. dec. 22. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány èvesek vagytok? Milyen a nemek leosztása?
2017. dec. 22. 11:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Huszonévesek vagyunk. Nem tudom felfogni, hogy hogy lehet valakit ennyire félreismerni, miközben az összes gondolatát ismered.
2017. dec. 22. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:

De ismerted, sőt megértetted és támogattad, tanítgattad, türelmes, erős és nagylelkű voltál.

Nem ismerted félre, hanem beleláttál olyan jó tulajdonságokat, amik nem voltak benne, akkor is ha közben ismerted a "rossz énjét".

Valószínűsítem, hogy ez a csalódás most ezeket ki is ölte belőled és ezután menekülni fogsz minden bizonytalan vagy félénk férfitől.

2017. dec. 22. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Soha nem ismered senkinek az összes gondolatát. Soha.
2017. dec. 22. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!