Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ok ez a kapcsolat?
Egyutt szórakozunk jövunk megyunk de nem élünkegyutt, es nem úgy nez ki h ez valtoznifog. Jól telik egyutt de nem költözunk össze, nem hazasodunk, es az idõ nincs az en partomon ugyanis nõkent, 57 evesen nehez új partnert talalni , aki olyan mint a baratom, figyelmes, muvelt meleglelku. Rosszul esik h a közösegi oldalon sincs nyoma h egyutt vagyunk söt mikor kitettem egy közös fotót , töröltis a baratai közul.
Mi a véleményetek , az idö nekem dolgozik, mivel egykorúak vagyunk ?

Hányszor írod még ki ezt a kérdést?
Százszor le lett írva, ürítésre használ, fogd már fel!

Sajnos én is azt gondolom, mint az egyes.
Nem keresne 26 évest, mégpedig azért, mert látszik, hogy te nagyon szeretnéd, hogy működjön- vagyis minimális munka befektetésével megkaphat.
A legtisztább az lenne, magaddal azzal tennéd a legjobban, ha pl tények elé állítanád: vagy felvállal vagy vége.
Drasztikus, de kb azonnal látszik, komolyan gondolja v sem.
28n

"másképp üritene egy 26 evesbe , nem?"
Haha, hogyne, mert egy 26 éves nőnek pont kelleni fog egy ilyen kivénhedt k#rvapecér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!