Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után van esélyem nála?
3 éve találkoztam egy lánnyal az egyetemen. Tetszettem neki, ezt biztosan tudom, beszélgettünk is, viszont akkoriban még súlyos önbizalom problémáim voltak, így nem "támadtam". Tudom, hogy ez nagy hiba volt, de tényleg alkalmatlan voltam akkor egy párkapcsolatra. Azóta a szél elsodort minket egymás közeléből, viszont ha akarom, csak meg tudom most is találni. Főleg lányokat kérdeznék, hogy hogy tudom jóvá tenni a régi hibámat? Szerelmes vagyok...
(tapasztalattal rendelkező fiúk is írhatnak persze)
Én nem olvastam arról, hogy hibáztál volna... Akkoriban úgy láttad jónak, hogy először magadat hozod rendbe. Ez így is van jól szerintem.
Ha nincs neki senkije, akkor nyugodtan közeledj hozzá.
Ha visszautasít is, legalább tudod a választ. Sok sikert.
A hiba attól még hiba, hogy megpróbáljuk magunknak megmagyarázni az okát.
Csak ez egy olyan hiba, amire találunk okot, így könnyebb elviselni a balf..szságainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!