Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem baj? Van még nála esélyem?
Közel egy hónapja ismerjük egymást, egy baráti társaságon keresztül ismertem meg. Azóta, háromszor találkoztunk csak mi ketten de igazából semmi nem történt. Nem volt csók, csak megöleltük egymást. Ez normális, hogy ilyen lassan haladunk? Mármint ne nézzetek hülyének, de nem volt még kapcsolatom, nem tudom "hogyan alakul ki" egy komoly, tartós kapcsolat, semmi tapasztalatom ez ügyben.
Néha azt érzem, hogy ő is többet szeretne, néha meg elbizonytalanodom. Szerintetek van esély arra, hogy lesz köztünk valami?
17,5 l
17,5 :'DD
Persze, a ti korotokban ez teljesen normális, ne siesd el. Nem kell rágörcsölni, alakul az majd úgyis.
Szerintem normális és esély az van. :) Egyébként is emberfüggő, mert még nálam se menne a csók egyből szerintem. Én még arra is várnék. :) Mások meg az első randin lefeküdnek...
23/f
17 évesen teljesen normális.
Akkor még én is ilyen voltam... Simán lehet még esélyed nála, csak szinte még gyerek, és valószínűleg ő is tapasztalatlan, ahogy te is.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!