Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyja "keresztlányával" csal a párom? Hazudik nekem.
A párom határon túli magyar. Gyerekkorában 12 éves koráig külföldön élt,azonban édesanyját rendszeresen látogatja.Elődrukkolt azzal hogy előkerült édesanyjának rég elveszett keresztlánya.Akit több mint 10 éve nem láttak a családjával együtt. Nem magyar származású,a nyelvet se beszéli az illetékes hölgy viszont a barátom beszéli az ottani nyelvet.
Találkozgat ezzel a lánnyal, hiába tagadja. Utána néztem az interneten a nő lakhelyének, de ott van a születési helye mellett dúrván 20 km-re.Azzal próbált megetetni a párom hogy rosszat ad ki a wikipédia és egy egészen másik ország ne értsem férre. Az édesanyja azt se tudja ki ez a nő. De nem engedi hogy egyszer lássam a lányt hivatkozva arra hogy angolul beszélni már nem ugyanaz és ne ijesszem el...
Elmondása szerint olyan kis félénk pedig aztán 25 éves és miniszoknyában és tűsarkúkban pózol a neten. Folyamatosan vele csetel,dugdossa a telefonját, ha telefonál neki kivonul nem mintha sokat értenék a nyelvből de kacarászva beszél vele.
Szerintem alaposan átakarna vágni és semmi keresztlányról nincs szó. Attól tartok megcsal. Véleményeket várok. Köszönöm.
Most az anyja demenciás vagy miért nem az az alap amit ő mond, mert ha a saját keresztlánya szerinte nem a keresztlánya akkor nagy valószínűséggel neki van igaza.
Nyilván nem barkochbázni járnak össze. Ha tudod a facebook profilját a csajnak rá lehet nyugodtan írni és megkérdezni, hogy mi a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!