Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom, de jött egy másik nő. Kinek volt hasonló?
A hűség lényege, hogy ilyen esetben tudsz nemet mondani. Úgy nem kunszt 40 évig hűségesnek lenni, hogy sosincs kísértés.
Azt te is tudod, hogy nem sok értelme van, hogy mindig eldobod a biztosat az új punciért. Pont azért indultál be, mert valami új, valami más: 99%-ban ez a megcsalás oka, nem az, hogy valami nem jó a kapcsolatban.
Döntsd el, hogy milyen férfi akarsz lenni: aki hűséges, és egy nő mellett le tud élni akár egy életet. (Gondolom, lassan gyereket is terveztek: akkor igazán fontos, hogy hűséges vagy-e az anyjához.)
Vagy olyan, aki nem hagy ki egy puncit se, amibe bele tudja lógatni. És 60 évesen még hajkurássza a nőket, de egy ember nincs, akinek komolyan fontos, hogy él-e még egyáltalán.
A hűség mindig döntés kérdése.
Két dolgot kell tudod: 1. Nem fogod megbánni, hogy nem csaltad meg a párod. 2. Legközelebb már sokkal könnyebb nemet mondani a kísértésre.
Ciki, de gondolg végig, hogy ez a fellángolás megér-e annyit, hogy szakíts a kedveseddel, és utána 2-3 éven bleül esetleg egyedül maradj, ha a csaj "kiélte magát" veled.
A helyedben nagyon komolyan végiggondolnám, mit akarok, mit érzek (a kanosságon kívül), és kivel-mit tervezek.
És nem, én nem voltam hasonló helyzetben sem - ahogyan a párom sem a hosszú kapcsolatai alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!