Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a párokról, akik közös Facebookot csinálnak?
Figyelt kérdés
Külön nincs nekik, csak így, pl. h Kovács Józsi és Gizi vagy Anna és Béla.2017. dec. 14. 23:34
11/24 anonim válasza:
Egészségükre, szerencsére nincs ilyen ismerősöm, és nem hinné, hogy lesz.
12/24 anonim válasza:
Nekem nagyon nyálas és szirupos,valamint azt sugallja,hogy az egyik fél baromi kontrollmániás,vagy mindketten.
13/24 anonim válasza:
Gáz.Teljes bizalmatlanság a másik felé ami teljes bizalmasságot akar sugallni kifelé.
14/24 anonim válasza:
Betegesnek tartom.
Másrészt ha lenne ilyen barátnőm biztos nem dumalnek vele facebookon.
Azért hogy a pasija is olvasgassa?
15/24 anonim válasza:
Szimplán csak annyit, hogy végtelenül hülye, idióta emberek.
16/24 anonim válasza:
Szánalmas. Valamit kompenzálni próbálnak vele.
18/24 anonim válasza:
Sokáig én sem értettem ez miért jó, vagy egyáltalán miért akar bárki közös fiókot a párjával..
Aztán megismertem egy ilyen párt személyesen is, barátok vagyunk.
Hát, maradjunk annyiban, hogy nem önszántukból csinálták közösre.
Az egyik fél baromira féltékeny és nem engedte a saját fiókot a másik félnek.
Azért van közös fiók, hogy ne tudjon egyik fél sem titokban levelezgetni valakivel.
Szerintem elég gáz és beteges dolog ez.
Én sosem mennék ebbe bele , ha a párom nem tud megbízni bennem, ellenőrizgetni akarna, akkor az annyit is érne.
19/24 anonim válasza:
Nekem tökéletesen irreleváns... utálom a facsebúkot.
20/24 anonim válasza:
Nem tartom egészségesnek, mert ha pl nekem Anna a barátnőm, lehetséges hogy szeretnék úgy beszélgetni vele, hogy Béla nem turkál benne könyékig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!