Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a párokról, akik közös Facebookot csinálnak?

Figyelt kérdés
Külön nincs nekik, csak így, pl. h Kovács Józsi és Gizi vagy Anna és Béla.
2017. dec. 14. 23:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Annál már csak az anyáddal közös fiók a gázabb. :"D

22/N

2017. dec. 14. 23:35
 2/24 anonim ***** válasza:
49%
Te hivtàl meg béla? :) mindegy majd holnap elmondod..ismeretlen felkéréseket,jelöléseket nem szoktam elfogani
2017. dec. 14. 23:36
 3/24 anonim ***** válasza:
75%
Egyszerűen kiröhögöm az ilyen pojácákat. 😂 Ennyi magánszférája nem lehet egy embernek, hogy húzná a bőrizomtömlőjére az Úr őket! 😏
2017. dec. 14. 23:40
 4/24 Heart of Darkness ***** válasza:
92%
Rosszul vagyok az ilyentől.. szerintem iszonyatosan irritáló.
2017. dec. 14. 23:40
 5/24 anonim ***** válasza:
69%
K..urvára leszarom, ki milyen fiókot csinál. :) Titeket ennyi minden irritál? Tényleg? Miért kell másokkal és más életével foglalkozni? (Nem, nincs közös fiókom és nem is lesz.)
2017. dec. 14. 23:55
 6/24 Heart of Darkness ***** válasza:
89%
Én személy szerint arra gondoltam mikor beszélgetnél valakivel akit ismersz de épp olyan hülye, hogy közös facebook-ja van a párjával.. és igen.. Szerintem eszméletlen módon irritáló, hogy most épp ki olvassa el a beszélgetést vagy, ha online az illető akkor épp ő vagy a másik fél van fent..
2017. dec. 14. 23:57
 7/24 anonim ***** válasza:
71%
Félkegyelműek.
2017. dec. 15. 00:05
 8/24 anonim ***** válasza:
18%
Azt, hogy megsértik a Facebookkal kötött szerződésüket.
2017. dec. 15. 00:17
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Szimplán csak baromira nem értem mire jó... Van hova kirakni a közös képeket? Hát istenem kirakunk egyet egyet a sajátunkra. Mégis mire lehet használni egy közös fiókot? Írogatni nem nagyon tudsz róla, mert zavaró, hogy azt se tudja a másik fél, hogy éppen melyikőtökkel beszél. Lájkolgatni az ismerősöket tudom a sajátomról is, görgetni tudom a saját hírfolyamomat is.

Akiknek meg csak a közös van, végképp nem tudom megérteni. Nincsenek olyan ismerőseik, akikkel privát dolgokról akarnak beszélni? A barátnőkkel, haverokkal úgy cseverészik, hogy a másik olvassa? Azért szerintem annyi privát szféra mindenkinek kell, hogy legalább a barátnőmmel meg tudjam beszélni, hogy épp megjött vagy valami és a páromnak ne kelljen már elolvasni... Nem minden tartozik a páromra.

De például mi a facebookon tartunk munkamegbeszélést, egy csomó fontos dolgot ott vagyok kénytelen intézni, a főnökömmel is ott tartom a kapcsolatot. Mekkora gáz lenne már, ha Béla és Giziként lennék felregisztrálva...

2017. dec. 15. 00:38
 10/24 anonim ***** válasza:
2%
Csak azt zavarja akinek van titkolni valója a másik előtt!
2017. dec. 15. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!