Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a párokról, akik közös Facebookot csinálnak?
Annál már csak az anyáddal közös fiók a gázabb. :"D
22/N
Szimplán csak baromira nem értem mire jó... Van hova kirakni a közös képeket? Hát istenem kirakunk egyet egyet a sajátunkra. Mégis mire lehet használni egy közös fiókot? Írogatni nem nagyon tudsz róla, mert zavaró, hogy azt se tudja a másik fél, hogy éppen melyikőtökkel beszél. Lájkolgatni az ismerősöket tudom a sajátomról is, görgetni tudom a saját hírfolyamomat is.
Akiknek meg csak a közös van, végképp nem tudom megérteni. Nincsenek olyan ismerőseik, akikkel privát dolgokról akarnak beszélni? A barátnőkkel, haverokkal úgy cseverészik, hogy a másik olvassa? Azért szerintem annyi privát szféra mindenkinek kell, hogy legalább a barátnőmmel meg tudjam beszélni, hogy épp megjött vagy valami és a páromnak ne kelljen már elolvasni... Nem minden tartozik a páromra.
De például mi a facebookon tartunk munkamegbeszélést, egy csomó fontos dolgot ott vagyok kénytelen intézni, a főnökömmel is ott tartom a kapcsolatot. Mekkora gáz lenne már, ha Béla és Giziként lennék felregisztrálva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!