Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem lép, ha kemia van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lép, ha kemia van?

Figyelt kérdés

Ha minden gesztusaval ertesemre adta h tetszem es az erdekeim szem elött tartja , aki kedves velem azt ö is kedveli, aki szemtelen velem , csak egy tekintettel sert rögtön fejek hullnak.

Ez az egyik munkatarsam ferfi, es annyit lattak minket egyutt , h mindenki azt hitte van köztunk valami, bevallotta fulem hallatán egy kollegmnak aki rakerdett, h fuggetlen. En is az vagyok es meglepetesemre tudta, azt is h elvalt vagyok. Nagyon jól passzolt a szò, stb

Egy masik kollegam megsúgta h van egy nem hivatalos kapcsolata a pasinak , ilyen haversege egy nala kicsit idösebb növel , de a napokban szakitott azzal is, kitörölte a facebookjaról is.

Eszembe jutott h regen csetteltem is ezzel a pasival de nem jutottunk talalkaig mert csak szórakozasból regisztralam.

Azert mind mondta h ismer stb .

Rairtam h azt hiszem csetteltunk es eszembe jutott es kuldte a smileykat h melyik oldalon stb , es kar h nem törtent semmi , ezt ö irta mondtm neki h nem tudtam h ö ilyen jófej stb , es most bánhatom stb , de erre mar nem irt semmit , azóta eltelt egy hét .

Mit lehet tenni , szégyellem is h rairtam megbantam , ezek szerint nem erdekelt annyira megsem mert irt volna nem?

Megfogadtam h sose irok ra pasikra de lám megszegtem es igy jártam.

2017. dec. 12. 22:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
El vagy tévedve. Észrevette, hogy mennyire flegma és beképzelt vagy.
2017. dec. 13. 06:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha akarsz tőle valamit, akkor tegyél érte. Az, hogy egyszer raírtál nem jelent semmit... Lehet korábban ő tépert utánad, viszont úgy érezte lekoptattad, ezért nem vett eddig komolyan. Viszont ha a büszkeséged fontosabb, minthogy legyen köztetek valami, akkor hagyd a fenébe. :)
2017. dec. 13. 07:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Ettől még biztos tetszel neki szerintem, hogy nem az első adandó alkalommal hajt rád, van még időtök.
2017. dec. 13. 09:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Mert a kémia önmagában lóf#sz és nem jelenti azt, hogy akarna is tőled bármit. Ezt egyedül a primitív ösztönlények képtelenek felfogni.
2017. dec. 13. 11:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Azt írta hogy kár hogy nem történt semmi és erre ő azt a vàlaszt vàrta hogy kàr sztem is .Te nem ezt írtad .És ez csak neki egy visszaigazolàs hogy nem éreztél akkor semmit és akkor sem mikor azt írtad hogy nem tudtam hogy h ilyen jófej ezt egy baràtinak is gondolhatta.Ebben az esetben egy sms kevés keresd fel és .ond meg neki hogy mitérzel itt màr sms nem fog segíteni.
2017. dec. 15. 08:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha pl te ismersz vkit akitől szeretnél baratságnal többet és ezt írod hogy kar hogy nem történt semmi és csak ő ennyit írt volna vissza hogy nem tudtam hogy ilyen jó fej vagy akkor te is vajon nyomulni kezdesz ?Vagy elgondolkodol ezen hogy jahh m3gsem jövök be neki ezért írta ezt csak hogy ne legyen bunó ezért vàlaszolt de am semmi több.Ha annyiba hagyod nem adod tudtara hogy mit érzel akkor sohasem tudod meg hogy mi lett volna ha .Legalabb megpróbàltad.
2017. dec. 15. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!