Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm miért nem képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm miért nem képes kimutatni az érzelmeit?

Figyelt kérdés
Egyszer már szakitottunk...Miattam, de újra összejöttünk.(Ez annyira nemlényeg)..Ő nem mutatja ki az érzelmeit azt mondja, hogy ő nem ilyen és nem megy neki...Mindig keres és kiakad ha nem irok vagy nem keresem...Utána ha ezt szóbahozom akkor nem igaz nem akadt ki meg neki mind1...Mondjuk nagyon ritkán szokta azt mondani, hogy szeret, de akkor azt mindig egy jó érzelmes pillanatban(Vagy ha részeg! :DDD) de hallom rajta, hogy ezt zavartan mondja ki mintha kinos lenne vagy nem is tudom..

2017. dec. 3. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Valószínű csak ilyen természetű, így tessék elfogadni őt. Nyilván nem veled lenne ha nem szeretne kérdező.
2017. dec. 3. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert ő ilyen típus.Ha téged ez zavar,akkor nem illetek össze.
2017. dec. 3. 21:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem zavar, csak a kapcsolat elején még fura volt mert ilyet még nem tapasztaltam...Kimutatja az érzelmeit igaz a maga módján..
2017. dec. 3. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!