Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miből latszik igazán, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből latszik igazán, hogy a férfi többet érez?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már tini, de nem tudok kiigazodni egy ferfin. Kiemelt figyelmet kapok, mindig figyel rám. Ha szomorú vagyok egyből észreveszi és megpróbál felvidítani. Mindenre emlékszik, amiről beszéltem még ha egy fél ezelőtt is beszéltem róla. Próbálok közeledni, (beszólok ketertelmuen, megjegyzem milyen jol nez ki ma stb)de bármit is mondok, nem reagal rá, mintha meg sem hallaná. Tudom meg kellene kerdeznem van-e valami, de még nem merem, mert annyira ketertelmuen viselkedik.
2017. dec. 3. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem! Ő egyértelműen viselkedik, csak te többet akarsz belelátni.
2017. dec. 3. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem veszi a kozeledesed, nem akar toled semmit. Hany eves? Szerintem csak empatikus, te meg kevered a vonzalommal.
2017. dec. 3. 15:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Zavarban is lehet nem? Persze szeretném, ha így lenne, de ha így látjátok biztos így van. Velem máshogy viselkedik, mint másokkal. Sokkal kozvetlenebb, mindig körülöttem van. Ha nem beszelgetek vele, akkor mindig megpróbál beszélgetést kezdemenyezni. Mikor mással beszél es elhaladok mellette folyamatosan engem nez es nem is figyel ra mit mondanak neki. Idosebb par evvel tolem, 40 felett van.
2017. dec. 3. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehet egy mentálisan zavart, rakás szerencsétlenség. Mert az a 40 éves férfi, aki több hónap után nem hosz kezdeményezni nem mer, de még reagálni sem, a nő cukkolására, azzal valami komoly baj van.
2017. dec. 3. 15:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Lehet tenyleg en latok bele többet. De valamiért folyamatosan a fenekemben van :( lehet csak barátságra törekszik. Azért nem.értem, mert olyan kapcsolatban vagyunk, h kötelező legyen velem foglalkozni. Siman elmehetne egy sziaval mellettem.
2017. dec. 3. 15:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az a típus, aki szeret adni, de kapni nem - vélhetően valami múltbéli csalódás miatt. Problémája van a befogadással, de adni, kedveskedni, örömet szerezni másoknak imád. Szerintem ha lopva megérinted egyszer, mondjuk a kezét, összerezzenne, mint a nyárfalevél - és nem a félénkségtől, hanem valami csalódásból eredő komplexus miatt(pl. úgy érzi, nem érdemli meg, hogy szeressék). Emiatt olyan üzemmódra kapcsolt, hogy inkább mások napját igyekszik megédesíteni, mert ez kielégítő neki, de ugyanezt nem tudja kezelni, ha másoktól kapja. Vannak ilyen emberek: borzasztó kedvesek, csupaszívűek, de ha pl. meg akarod ölelni, simogatni, elhúzódik vagy valamilyen módon hárítja a közeledést.
2017. dec. 3. 16:40
 7/7 A kérdező kommentje:
O is szokott cukkolni, amúgy.
2017. dec. 3. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!