Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szerelmes vagyok belé és csak ő kell?

Figyelt kérdés
Az az igazság ,hogy szerelmes vagyok egy férfiba ,akivel egyszer szexeltem. Azóta ő egyszer rámírt. De én nem merek ráírni. Az a helyzet szívesen folytatnák vele szexkapcsolatot is. Mit csináljak? Nekem csak ő kell
2017. nov. 30. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Honnan ismered a férfit? Miért nem lett folytatás?

Hol szexeltetek?

2017. nov. 30. 19:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Munkahely , én eljöttem onnan és félek ráírni.
2017. nov. 30. 19:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mitől félsz?
2017. nov. 30. 19:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha félsz ráírni akkor nem lesz semmi :)
 5/11 anonim ***** válasza:

Talán ha nem keverlek össze akkor emlékszem az esetre..

Ha azóta nem keresett akkor ne alázd meg magad miatta, újra.

Tudom hogy neked most ő kell és senki más de idővel ez változhat.

Hidd el lesz olyan férfi akivel kölcsönösen imádni fogjátok egymást.

Szerintem valami nem stimmel ott nála fejben.

De ha mégis úgy érzed vegyél bátorságot és írj rá vagy inkább hívd fel, a szerelemhez de egy szexkapcsolathoz is kell bátorság.

De szerintem ez nálad nem csak a szexről szól ha jól sejtem, bele vagy habarodva a fickóba aki közönyös lett, és nem akar semmit gyakorlatilag, legalábbis látszólag ez a felállás.

Én azt mondom ha ennyire így érzed keresd, onnan adott hova tovább..

A / kapcsolat

B / elfelejtés

6/11 A kérdező kommentje:
Hát,hogy visszautasít,és beégek.
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz beégni, akkor csak írjál neki lazán, pl. hogy van, vagy valami vicces dolgot, ne azzal állj elő, hogy még szexelnél vele. Ha vevő a kommunikációra, abból már le tudod szűrni, hogy akar-e továbbiakat vagy sem.
2017. nov. 30. 19:57
 8/11 A kérdező kommentje:
De mit írjak?
2017. nov. 30. 20:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Bátorság, és írj rá :) Bármit, akár annyit is, hogy rég beszéltünk, nincs e kedve elmenni valahova stb. legyél kreatív. Aztán később kiderül hogy mi lesz, lehet hogy össze is fog jönni a dolog :) Ha pedig visszautasít, akkor se búsulj, mert legalább megpróbáltad, másrészt akkor legalább biztosan tudod hogy nem kellesz neki, és pár nap alatt túl tudod tenni magadat a dolgon, mint így most, hogy csak emészted magad.
2017. nov. 30. 20:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne félj! Kefélj!
2017. nov. 30. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!