Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem szerelmes lettem az egyik csaj barátomba, mit tegyek hogy ne sértsem meg?
Story kezdete, pesten élek és dolgozom, de a baráti társaságra mindig van idő, hazajárok közös programok mindig adódnak, ebben az évben kezdett el köreinkbe járni egy csaj akivel nyárig nem is kerültem komolyabban közös nevezőre, csak úgy elvoltunk, mint később kiderült, hogy az egyik haverral kavartak. Közös baráti nyaralás alkalmával tudtam a leányzóval kötetlenebbül hosszabb beszélgetéseket folytatni, a sráccal ők még mindig kavartak, de ez átcsapott abba, hogy a srác csak szexet akart a csaj pedig nem. A nyaralás előtt egy percet nem beszéltünk, onlinen és telefonon sem, azóta viszont szinte minden nap neten, telefonon is elég gyakran, mellette közös bulikon is ment a kontakt,szinte állandóan keressük egymást,nagyon sokszor ő keres először, vagy ír reggelenként, tehát elég hamar kialakult egy baráti viszony közöttünk, eléggé megbízható személyiségnek találom, állandóan megy a hülyülés, ha kell a lelki. Viszont mostanában tényleg voltak nagyobb "bizalmat" érintő beszélgetések, és állandóan nevetünk, hülyítjük egymást, ez átcsapott bennem először testi vonzalommá iránta, kb. 1 hónapja meg szokatlanul sokat gondolok rá, hiányzik ha nem ír, ha nem hív, ha nem keres, pedig nem is volt közöttünk semmi. Sajnos elég rosszul olvasok jeleket, de ahogy lejött mint férfi ideál nála olyan téren nincs esélyem, meg a baráti társaságban fent említett személyen kívül még más is rá nyomult, és nem akarnék beállni a sorba...
Ezért az elmúlt pár napban nem is kerestem, sokszor, ő keres, de gyakorlatilag elég hamar lezárogatom a beszélgetéseket. Amit észreveszek, hogy nem nagyon érti miért csinálom, de úgy vagyok vele hátha nem beszélünk annyit, lecsitulna bennem ez az egész, viszont nem szeretném, hogy magára venne bármit is, vagy megsérteném bármilyen módon. Szerintetek mi lenne a megoldás? mit tegyek?
Az őszinteség csak utánna lehettek barátok vagy több.
Miért nem becsülöf annyira hogy elmondod neki miért kerülöd és ha éetisztáztáok A-B irányba utánna maradna ajó kapcsolat ugyanúgy csak enélkül az őszintétlenség nélkül. Ki tudja lehet hogy szerencséd lessz.
Talán valahogy meg kéne hódítanod.
Tanulj a másik hibájából te csináld másképpen mint a profik.
Hát én a helyedben adnék egy esélyt a dolognak mindenképp főleg ha már ennyire keres ezt értékelheted! :D
Egyébként meg ez a ideál dolog hülyeség nekem is van egy tipikus milyen fiúk jönnek be leírásom még is sokszor pont ennek az ellentéte fog meg, tehát erre ne alapozz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!