Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki ezt érzi a kapcsolatában?
Még nem olyan régóta vagyunk egy pár de néha úgy érzem nem tudnám magam mással elképzelni és a szerelmet magát sem akarnám igazán mással.....
Néha az is eszembe jut hogy mi van ha elveszítem...lehet megtörténik majd valamikor....és ilyenkor félek ettől.
Éreztetek már így?
Ez minden kapcsolatban így van?
Ez a rózsaszín köd vagy már több annál?

Kialakult egy kotodes iranta, persze, hogy termeszetes. Ezzel jar a szerelem.
Ha elmulik a rozsaszinkodos idoszak, es meg mindig ezt erzed, hosszu kapcsolatra szamithatsz.

Hát , tavaly január óta ismertem meg , de először nem kapcsolat volt hanem általános ismerkedés, barátkozás, én egyre jobban kezdtem többet érezni , ez a barátkozásféle ment 2-3 hónapig , aztán nyáron randizni kezdtünk , akkor kezdtek átalakulni az érzéseink. És szerintem kb. augusztus-szeptembertől vált egyértelművé hogy együtt vagyunk.
Nem egy rögtön jövő dolog volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!