Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet úgy 3 szexkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet úgy 3 szexkapcsolatot fenntartani, hogy a felek ne tudják meg, hogy más is van rajtuk kívül?

Figyelt kérdés

Nem biztos, hogy a szexkapcsolat a legjobb szó rá, mivel a szex mellett közös programok is vannak.

Lány vagyok

2017. nov. 28. 19:44
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
egyik se gondolja úgy hogy járunk. igazából nekem nagyon kényelmes. nem kell hűségesnek lennem, mindig van kivel találkozzak, mindhárom más- mindben mást szeretek. kapom tőlük a bókokat, meghívnak erre-arra :)
2017. nov. 28. 23:24
 22/27 anonim ***** válasza:
És ennek vége lenne, ha tudnák, hogy másokkal is hetyegsz?
2017. nov. 28. 23:27
 23/27 A kérdező kommentje:
Szerintem nem örülne egyik sem. Ezért is írtam ki a kérdést
2017. nov. 28. 23:42
 24/27 anonim ***** válasza:
A kérdést a párkapcsolatok kategóriába írtad, azon belül is: szerelem. Csak hülyítesz mindenkit.
2017. nov. 28. 23:48
 25/27 A kérdező kommentje:
miért, hova kellett volna írnom?
2017. nov. 28. 23:59
 26/27 anonim ***** válasza:

Szex/heteró ha neked ez a szexről szól

Párkapcsolatok/megcsalás, ha úgy érzed körbecsalod őket egymással

Párkapcsolati problémák, ha számodra ezek párkapcsolatok

És ha úgy érzed valaki szerelmes, akkor ide.

2017. nov. 29. 00:02
 27/27 Éron91 ***** válasza:

A kérdés az hogy minek kell 3pasi...

Azt hogy 1alkalmi kapcsolat kevés azt el tudom hinni és hogy egy mellé találnál egy másikat aki másképpen máshogyan csinálja,más programokon tudsz résztvenni és őket variálod az még oké,de a 3.at nem értem. Elég macerás,és fárasztó is ennyi embernek hazudozni szerintem. Én 2 lányt tartottam párhuzamosan hónapokig de irtó fárasztó volt és azért fejeztem be mert elegem lett ebből és nem azért mert kiderült. El se tudom képzelni mennyire ment volna szét az agyam 3embertől.

Én azt javaslom,hogy az 1iket mindenképp koptasd le,nyilván azt akire a legkevésbé van szükséged minden téren. Például jó kamu duma az alkalmi munka,statiszta munka pl. Ott nem tudod felvenni a telefonon és nem tud meglepni és rajtakapni a másik fél hogy kamuzol. Alibinek mindenképpen jó ha ezt az életet akarod tovább folytatni,de általában ennek mindig az a vége hogy kiderül. Sokszor lesz olyan hogy nem érsz rá,nem veszed fel a telefont. Bele fogsz zavarodni hogy kinek mit meséltél el.

2017. nov. 29. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!