Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor állít meg egy pasi egy olyan lányt, aki szemmel láthatóan odavan érte?
Nos, van egy férfi aki nagyon tetszik, a munkahelyemen mindennap találkozok vele, nálunk szokott vásárolni.
Tegnap épp sétáltam az utcán és megállított, szabadtéren melóztak.
Előtte is összefutottam vele párszor, mászkálós napom volt, fel-alá járkáltam a városban.
Aztán szintén el akartam haladni előtte, amikor is megállított, és kérdezte, hogy miért nem beszélgetek velük...?
Szóval egyértelműen azt akarta, hogy maradjak egy kicsit, ami eléggé meglepett...
Hát maradtam és társalogtunk pár percet.
Fogalmam sincs tetszem-e neki, vagy csak az imponál neki, hogy nekem bejön.
Férfiak, ti megállítanátok egy lányt, ha ismernétek és tudnátok, hogy bejöttök neki?
Ez jelentené azt, hogy nektek is tetszik, vagy csak szimplán az ismeretség miatt akarnátok vele beszélgetni?
Nem voltak egy kupacban, és nem éreztem kellemetlennek, mert nem randira hívott és nem a nemi életemről kérdezgetett.
Spontán beszélgetés volt, én is nevettem, ő is nevetett, szimplán azért mert viccesen szokta előadni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!