Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes nőként kiugratni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes nőként kiugratni a nyulat?

Figyelt kérdés

Van a munkahelyemen egy kollegam aki kicsit felettesem ö osztja a munkat ( kulföldön dolgozom ) eszrevettem h nagyon sokat segit nekem, tamogat , mondhatni h a csaladomtól nem szamithattam ennyire, sokat viccelvelem, batorit , megved ha kell es a kollegak ugratnak h alljunk össze stb . Kerdeztek töle ha van e baratnöje de nem akar valaszolni a kerdesre, reg elvalt , es folyamatosan dicsekszik a hetvegi programjaival amiböl nem tudom mennyi az igaz , baratai biztos vannak.

A pasi ötvenes en egy elvalt 40 eves nö vagyok .

Erzem h sokat bamul keresi a tekintetem , de nem lepett tovabb egyszer smsezett is de munkaugyben.

Egy hónapja dolgozom ott .

Hogyan tudhatnám meg ha tenyleg tetszem e neki vagy nem , erdemes ezt kipuhatolni es ha igen , hogyan ?

Vagy a ferfi lepni fog?

2017. nov. 26. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem borzasztó furcsa, hogy érett(?) negyvenes nőként még csak itt tartasz. A leírást többször elolvastam, hogy tényleg jól látom-e, hogy "40 éves nő" - aztán konstatáltam, hogy baxxus, tényleg az van odaírva :DDD
2017. nov. 26. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Én kiugrasztanám, az biztos.
2017. nov. 26. 21:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Miert hol kéne tartsak? A ferfiak nadragjaban kotoraszva?
2017. nov. 26. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 A leírás olyan, hogy ha egy tini írta volna, a szemem se rebben, de egy negyvenes nőtől ez fura. Esetleg akkor elfogadható, ha egy baromi hosszú kapcsolatból léptél ki és azalatt kissé "berozsdásodtál". Ebben a korban már szériatartozéknak kéne lennie a megfelelő határozottságnak(igen, a nőknél is), tapasztalatnak, a másik nem által kibocsátott jelek ismeretének. Nálad ez a haezitálás arra utal, hogy ezek hiányoznak vagy csak újra felszínre kell őket hozni, mert "belepte őket a por".
2017. nov. 26. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!