Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tulajdonságú az a nő, aki megfog titeket, és amelyik nem?
A csupaszív, angyali belső nagyon nyerő tud lenni, ha valóban őszintén jön, mosolygós természettel társulva. Szeretem, ha érzelmes egy nő, ha azt sugallja, hogy őt igenis meg kell hódítani. Jó, ha egy kicsit álmodozónak tűnik, van egy romantikus kis világa. Legyen jólelkű, éreztesse, hogy neki olykor szüksége van egy erős támaszra, egy lelki társra.
Ami meg nem tetszik, az ennek nyilván az ellentéte: férfias jellem, érzelmes természet totális hiánya, monoton beszéd, túlzott jégkirálynős attitűd, egyáltalán nem romantikus alkat, mindenféle kedves gesztust "csöpögősnek" meg "nyálasnak" tart. Az ilyen nőktől elborzadok és menekülök.
Benned annyi, hogy "unalmas" vagy mindaddig míg van értelme megnyílnod.
Szeretem az ilyen helyből-távol típusú személyeket
| lehet tévedek de olyan lehetsz akit nem lehet egy-két hónap alatt megismerni, hanem majd ha minden klappol és olyan kedved lesz mesélsz egy nagyot |
Mosolygós, vicces, humor értő, érdeklődő, érdeklik a világ dolgai, kedves, van esze, egyenes, őszinte, nem adja fel rögtön.
Ami nem: aranyásó, felszínes, kettős mércéző, férfigyűlölő, "én vagyok a világ középpontjában", hazug, számító, nagyképű
Ami megfog: határozott, ha problémája van, akkor kimondja, tud humoros lenni (de nem az a csipkelődős humorral), akiket kedvel, azzal tud kedves lenni.
Aki taszít: aki "Bocsánat, hogy élek" beállítottságú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!