Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik a "fuvaros"? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a "fuvaros"? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem szeretném ha bárki felismerne,szóval a részletes történetet privátban írnám le.

Nagyjából annyi lenne,hogy nem régiben kezdtem el dolgozni a munkahelyemen. 2 hónapja heti x napot láthatom, amikor egy idősebb férfival hozza a srác az ételt. Fiatal , jóvágású pasi úgy 26-7 körüli lehet.

(Én 20 vagyok)

A köszönésen kívül eddig fél mondatot sem beszéltem vele mert hát a főnök jelenléte alatt szűkösek a lehetőségek. Mit csináljak? Hogy ismerjem meg?

2017. nov. 24. 18:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, a környező intézményekbe ők szállítják az ételt. A munkahelyét 100%-ra tudom hol van,vagyis a központját de nem tudom a nevét,sőt semmit se róla. Azonban úton út félen mostanában mindenhol vele futok össze,igaz ő az autóba van én meg gyalog. Szerintem meg sem ismer..
2017. nov. 24. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha az autó környékén gyalogolsz,gondolom olyan a munkaköröd,hogy azért össze tudsz futni vele.Ilyenkor jó hangosan,mosolyogva ráköszönsz,és például megkérdezed tőle,mi finomat hoztak ma.Ha tetszel neki,úgyis vevő lesz a beszélgetésre.
2017. nov. 24. 18:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Rendelhetsz kaját napi 10 alkalommal. Biztos értékelni fogja :D
2017. nov. 24. 18:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem pizzafutár vagy valami ilyesmi. :D
2017. nov. 24. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!