Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek hogy lehetnek többször is szerelmesek?
Úgy hogy nem így vagyunk összerakva.
Szerelem, gyerekek, aztán lehet továbbállni utódokat csinálni.
nem vagyunk egyformák.
ahogy én is változom, az ideál is változik, akibe szerelmes tudok lenni.
"A kapcsolatok sosem szűnnek meg tisztán. Mint egy értékes váza - szétzúzódnak, aztán valaki összeragasztja a darabokat; megint törés, megint ragasztás, megint és megint, míg végül a darabok többé már nem illeszkednek egymáshoz."
/Marilyn Manson/
Ezért, kedves kérdező. Nyilván nem a szerelmes ember fog mást keresni, hanem az, akinél már elmúlt.
22/N
Most nem hiszel nekünk, én sem hittem volna tizenévesen a sok "okoskának", de majd meglátod. :)
Egy kapcsolat nem csak belőled áll, a másik lehet kiszeret belőled, vagy olyanná válik, amire sose gondoltál volna.
Lehet (=biztos hogy) te is változol, nem tetszik majd az 2 év múlva ami most tetszik az életedben.
A biokémia miatt a rózsaszín felhő se tart örökké. De ez nem baj. Élvezd ki a szerelmet, legyél benne. De ha véget ér, gyászold meg, adj időt. És ne úgy fogd fel hogy oké, akkor neked már harangoztak...
30/N
A biokémia miatti rózsaszín felhős időszak jellemzően maximum 1.5-2 évig tart.
Ezt követően jön az első nagy kérdés, hogy hogyan tovább a kapcsolattal. Van benne annyi szeretet, megbecsülés, érték, érzelem, hogy tovább lehet menni, de már köd nélkül, vagy ha nincs, akkor elkezd eltávolodni egymástól a két ember (nem biztos, hogy szakítanak is, vannak akik ilyen eltávolodott kapcsolatban egy életet élnek le, vannak akik nem is csalják meg közben a másikat, de azért ez nem a boldogság szinonímája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!