Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nők szükségem van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők szükségem van a segítségetekre?

Figyelt kérdés

egy férfi hogyan, milyen eszközzel tudja "legyőzni" a női ösztönt?

Van egy tökéletes NŐ akivel tetszünk egymásnak, de mégsem akarja a kapcsolatot mert attól tart hogy megcsalom,kihasználom mint az összes többi exe.

Szeretnék bizonyítani neki: szeretném,tisztelném,gyengéd lennék vele,utat mutatnék ha bajban van,annyira megfogott hogy még a kezdeti "gyógyulási szakaszát" is megértően kezeljem. Minden porcikáját nekem teremtették, nagyon jó ember.

Nem akarom elveszteni, csak a megoldás érdekel, hogy mi az szó,pillanat,testbeszéd amitől egy nő ezeket a gátlásokat,pánikokat félretenné csak egy kis időre?

Extrém hálás lennék egy olyan válaszolónak aki volt ilyen helyzetben, nemet mondott de legbelül várt valamire amit ha megtett volna a férfi akkor kötélnek áll.

Olyan is írhat persze aki igent mondott :) Csak kérlek legyetek részletgazdagok

2017. nov. 21. 00:12
 1/10 anonim ***** válasza:
18%

Nem nőket kellene kérdezni, hanem olyan férfiakat, akik sikeresek a nőknél.

De te tudod, jöjjenek ezután a lányok sablonos válaszai.

28/F

2017. nov. 21. 00:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Türelemre lesz szükséged :) Rengetegre... kitartásra és hogy érezze, hogy törődsz vele. Nem kell a nyakán lógni, de azért tudja, hogy ott vagy. Minden héten hívd el ide-oda, ha egy nap kimarad beszélgetésileg, még nem baj. Vagy hívd fel néha... Aztán szépen, lassan alakulni fog minden. Előbb vagy utóbb megpróbálhatod megfogni a kezét, puszit adni az arcára, megölelni... de ezeket fokozatosan :) Csak a lényeg, hogy mindig picit fejlődjön a kapcsolat, kicsit bizalmasabb legyen :) Nem kell bizonygatnod, hogy Te nem fogod megcsalni... ha érezi, hogy fejlődik ez a dolog, akkor úgy is fel fog engedni :)
2017. nov. 21. 00:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hja és kedves első válaszoló, nő vagyok és remélem nem a sablonos kategóriába biggyeszted a válaszom :D
2017. nov. 21. 00:49
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Megtenném én, de megálltunk ott hogy emiatt nem nagyon szeretne találkozni.
2017. nov. 21. 00:52
 5/10 anonim ***** válasza:

*nem nagyon szeretnél vele találkozni szerintem.

(iphone error)

2017. nov. 21. 00:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerintem elnézted a kérdést. Ne trollkodj!
2017. nov. 21. 00:54
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
TE MEG NE LEGYÉL LÚZER KÉRDEZŐ! dobd és keress mást akivel nem kell ennyit küszködni, mert nem éri meg!
2017. nov. 21. 01:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

azzal kell élni akit szeretsz

nem mindent feladni, kidobni, megúszni

én is a türelmet mondom

2017. nov. 21. 07:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy embernek a bizalommal van problémája, akkor általában szorong, feszült, nem tudja elengedni magát, késztetést érez arra, hogy mindig a háta mögé nézzen, akár szó szerint, vagy átvitt értelemben. Ha együtt vagytok, akkor szoktasd hozzá ahhoz az érzéshez, hogy nyugodtan elengedheti magát, mert lesz, aki elkapja. Ha még az érintéssel is problémája van a hölgynek, akkor anélkül éreztesd ezt vele, légy a közelében, mint egy biztos pont, de ne alázkodj meg, fontos, hogy legyen tartásod )ez nem azt jelenti, hogy flegma vagy, vagy esetleg nemtörődöm!!!), mert attól férfi egy férfi. És légy őszinte, de ne verbálisan bizonygasd ezt, mert az nagyon visszatetsző, inkább csak mondd azt, hogy itt vagyok, neked vagyok itt, a többi a te döntésed.
2017. nov. 21. 09:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajat tapasztalat, hogy sulyosan serultem egy olyan kapcsolatban, ahol az exem vegighazudott 13 evet es megcsalt. Az onertekelesem nulla lett de megis volt erom otthagyni. Az ujnak en abszolut bizalmat szavaztam, nem vetitettem ra az ex hibait. Jo pont volt, h ő egy nagyon (talan mar tulontul) nyilt ember, igy mar zavarbaejtoen sokkal tobbet mondott el az eleterol mint az exem 13 ev alatt. Sok turelem kell hozza, elviselni hogy meg olykor tobb honap utan is olykor meginog az ember es ketkedik vajon tenyleg szereti e a masik. A parommal nincs tabu soha nem titkolozik v rejteget; ez sokat segitett h bizzak benne. Azt is megmondta h neha megnez csajokat a neten, ennyi....de a hataraink abszolut azonosak, igy nincs gond... Kitartas Kerdezo, meselj sokat az eletedrol, minel jobban megnyilsz annal jobban erzi hogy őszinte vagy...
2017. nov. 21. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!