Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtalálod azt az embert, aki lelked másik fele, és valami miatt nem jöhettek össze, milyen kárt okoz mentálisan, lelkileg?
Ha nem jöhettek össze akkor honnan tudod, hogy ő a másik feled?
Egyébként meg nő-férfi sosem egyezik 100%-ban tehát nincs ilyen aki tökéletesen passzol a másikhoz... 40/F
Aki ilyesmit gondol, az el van tévedve, és romantikus illúziókat kerget, nem érti és/vagy nem ismeri, hogy hogy működnek a párkapcsolatok.
Tökéletes társ nem attól lesz valaki, hogy összeilletek. Az, hogy összeilletek, csak egy csepp a tengerben, szükséges, de távolról sem elégséges. Akkor lesz valaki tökéletes társ, ha együtt képesek vagytok boldog, tartalmas és tartós kapcsolatot fenntartani. Nem csak kialakítani, hanem fenntartani is. Elköteleződés, befektetett munka nélkül nincs értéke a kapcsolatnak, nem lehet tökéletes társról beszélni.
Szóval akármikor azt hiszed, hogy az adott ember a "lelked másik fele", akkor egészen biztos lehetsz benne, hogy tévedsz, és csak idealizálod őt. Összeilleni csak a kezdet, összejönni pofonegyszerű. Együtt maradni, együtt kiteljesedni a valódi érték, és hosszú folyamat, egy folyamatos, kölcsönös törekvés az, ami tökéletes társakká tehet valakit.
Ha a barátom, a kedvesem, a lelki társam meghalna, életem végéig nem néznék rá férfira.
Ha nem jöhetek vele össze, egy dolog, mert a hibáit sem tudom meg - pedig vannak -, így lényegében egy ideálba "vagyok szerelmes", ami nem jó.
Sokkal rosszabb, ha együtt élek a lelki társammal, azzal, aki a viágot jelenti nekem és kidob vagy elhuny.
Egyik ismerős négy éve ment szét a párjával, és azóta nem találja a helyét. Egyszerűen mindenkiben őt keresi, szomorú, a munkába temetkezik, vagy a haverjaival kocsmázik, és a gödör alján van azóta is.
Még mindig ugyanúgy szereti a csajt, mint akkor és ez teljesen felőrli őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!