Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti, lájkoljátok más lányok képeit ha van barátnőtök? Miért csináljátok?
És itt nem a lány haverjaitokra értem. Hanem akik ismerőseitek lesznek időközben stb.
Lányok titeket zavar ha a barátotok másokat lajkol? Kommentel?
Akkor ennek nincs különösebb jelentősége a fiúknál?
Mert magamból kiindulva én nem lájkolgatok srácokat, mert nem akarok tőlük semmit.
ma 21:11 Akkor ha jól értem nektek sikerült ezt tisztázni, azóta nem csinálja?
Utolsó: Hát ez oké, csak nehezen tudom elképzelni hogy valaki csak "úgy" lájkolgat minden indok nélkül. De értelek..
Abszolut megbeszelheto a dolog nivel egy kapcsolat konpromisszumokon alapul,ezert szem elott kell tartani egymas igenyeit kinek mi fer bele. Persze minden pasi mas,nekem tobbszor elkellett mondanom turelmesen mire felfogta h nekem ez gaz es faj. Ha eleg ertt a paid akkor lehet felfogja elsore is,viszont ha honapokon at kerleled akkor ugysem fog leallni,abba csak bele tudsz torodni vagy elhagyod.
21:11 voltam
De mi olyan nehezen elképzelhető ezen? Szoktam pasik képeit lájkolni, akiktől semmit nem akarok, mert egyszerűen tetszik a fotó.. ezen mit kell túlbonyolítani?
Mondjuk attól is függ, hogy néha lájkol egy-egy képet amin egy ismerős ellentétes nemű ember pl a kutyájával mosolyog, vagy napi 8ezer fotót lájkolgat idegen félpucér "fullos" pasikról/csajokról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!