Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk ti, lájkoljátok más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti, lájkoljátok más lányok képeit ha van barátnőtök? Miért csináljátok?

Figyelt kérdés

És itt nem a lány haverjaitokra értem. Hanem akik ismerőseitek lesznek időközben stb.

Lányok titeket zavar ha a barátotok másokat lajkol? Kommentel?

2017. nov. 13. 20:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2%
Én nem szoktam ilyet csinálni, csak simán kiválasztom onnan azokat a nőket akiket akarok.
2017. nov. 13. 20:51
 12/18 A kérdező kommentje:

Akkor ennek nincs különösebb jelentősége a fiúknál?

Mert magamból kiindulva én nem lájkolgatok srácokat, mert nem akarok tőlük semmit.

2017. nov. 13. 21:10
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
Az en parom szokott pedig mar tobbszor megkertem ne tegye mert engem zavar es en se lajkolgatok mas pasikat mert forditott esetben neki sem esne jol (csak ebbe mindig utolag gondolnak bele a pasik) es sajnos 1-2 lajkocska utan volt hogy beszelgetes is lett a dologbol,aminek szinten nem orultem. Szerintem a legtisztabb ha lehlsz es megbeszeled a paroddal ezt a problemat hosszutavon csak az ideget veri beled ez a tema mikozben a pasid azt hiszi minden happy aztan meg borul a bili. Sok sikert!
2017. nov. 13. 21:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
"Mert magamból kiindulva" - Pont itt cseszed el, de nagyon. Nem rólad van szó, ezért ne magadból indulj ki és ne kombinálj, semmi köze a kettőnek egymáshoz.
2017. nov. 13. 21:15
 15/18 A kérdező kommentje:

ma 21:11 Akkor ha jól értem nektek sikerült ezt tisztázni, azóta nem csinálja?

Utolsó: Hát ez oké, csak nehezen tudom elképzelni hogy valaki csak "úgy" lájkolgat minden indok nélkül. De értelek..

2017. nov. 13. 21:24
 16/18 anonim ***** válasza:
66%

Abszolut megbeszelheto a dolog nivel egy kapcsolat konpromisszumokon alapul,ezert szem elott kell tartani egymas igenyeit kinek mi fer bele. Persze minden pasi mas,nekem tobbszor elkellett mondanom turelmesen mire felfogta h nekem ez gaz es faj. Ha eleg ertt a paid akkor lehet felfogja elsore is,viszont ha honapokon at kerleled akkor ugysem fog leallni,abba csak bele tudsz torodni vagy elhagyod.

21:11 voltam

2017. nov. 13. 21:55
 17/18 Diavolino44 ***** válasza:
21%
Azt jelenti, addig dongetnem amig labra nem bir allni.
2017. nov. 13. 22:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

De mi olyan nehezen elképzelhető ezen? Szoktam pasik képeit lájkolni, akiktől semmit nem akarok, mert egyszerűen tetszik a fotó.. ezen mit kell túlbonyolítani?

Mondjuk attól is függ, hogy néha lájkol egy-egy képet amin egy ismerős ellentétes nemű ember pl a kutyájával mosolyog, vagy napi 8ezer fotót lájkolgat idegen félpucér "fullos" pasikról/csajokról..

2017. nov. 14. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!