Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok minek örülnétek jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok minek örülnétek jobban ajándékba,100 szál rózsa v vmi "hasznos", pl. új mobil/ruha/cipő stb?

Figyelt kérdés
ne azt válaszoljátok h mit tartanátok értelmesebb ajándéknak (ez gondolom, nyilvánvaló, a rózsa ugyanis elhervad...) hanem h mitől dobbanna meg jobban a szívetek, mi az ami emlékezetesebb lenne.
2017. nov. 11. 19:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%
Ezek közül egyik sem. Nem tudom. Ami kell, azt megveszem magamnak. Amitől nagyon megdobban a szívem, az az, amikor olyat mondanak, hogy imádnak velem lenni, vagy vicces/jófej vagyok... ezekre a mai napig emlékszem.
2017. nov. 11. 20:08
 12/21 anonim ***** válasza:
64%
Egy szál rózsa, és romantikus közös séta. Az élményeket preferálom a tárgyakkal szemben. 🌹
2017. nov. 11. 20:09
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Nekem a rózsa, mert annak romantikus, érzelmi töltete van. Kiszárítanám a virágokat és mindig megmelegítené a lelkem, ahányszor rájuk néznék.

A mobil, csizma stb... minek? Megveszem magamnak, a párom ilyennel nem kell foglalkozzon. Ebben mi a romantikus, hogy "nesze szívem, itt egy mobil?!"

2017. nov. 11. 20:12
 14/21 anonim ***** válasza:
80%

Cipőt és ruhát nem szeretek kapni senkitől, mert elég nehéz vele mellélőni nálam, én tudom milyet szeretnék, megveszem magamnak.

A 100 szál rózsa hízelgő, de hamar elhervad és egy csomó pénzbe kerül.

Akkor már inkább cserepes virág, valami különleges, de csokit is szívesen elfogadnék, úgy is rám fér. :)

2017. nov. 11. 20:15
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

Ha tárgyiasult ajándék, akkor egy nyaklánc(nagyon egyszerű ezüst

[link]

A vágott virágot sajnálom, ha olyannal lep meg nem ismer, minden mást magam megveszek.

Ami megdobbantja a szívem, ha kora reggel átölel és azt mondja szeretlek, megyek főzök egy kávét neked😆

2017. nov. 11. 20:17
 16/21 anonim ***** válasza:
66%
Én például a kedvenc parfümömnek is örülnék.
2017. nov. 11. 20:59
 17/21 anonim ***** válasza:
66%
1 szál rózsa+együtt töltött idő, kirándulás.
2017. nov. 11. 21:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Én kombinálva szeretem. Egy ekkora csokor rózsától kibuknék. Iszonyat pénzkidobásnak érzem. Telefont veszek magamnak szökőévente egyszer, vagy ritkábban. Ruhát, cipőt szintén veszek magamnak, így is nehezen találok, esélytelen, hogy más eltalálja mi az ami tetszik és jó is rám.

Ha már ajándék, akkor óra, ékszer, parfüm, könyv, ilyesmiknek örülök és egy csokor virág, vagy egy cserepes. Aztán ezzel le is vagyok kenyerezve.

2017. nov. 11. 22:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Hasznosnak, de nem ezeknek, amik itt fel vannak sorolva, hanem inkább könyv, színházjegy, kiállításjegy, koncertjegy gay valami, ami a hobbijaimhoz kötődik.

Ha meg virág, akkor inkább cserepes.

2017. nov. 11. 23:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Igen , igen! Énis inkább vmi programnak örülnék, ha spontán elvinne valahova. Ezen kívül imádom a virágot, de ne rózsát! Komersz! Mindenki azt vesz! Egy csokor színes virágnak nagyon tudnék örülni. Utána ruha ,cipő, fehérnemű, vagy ékszer. Ha nem tudja mia jó nekem akkor együtt vagy kérdezze meg.
2017. nov. 12. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!