Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog ez így menni?
Figyelt kérdés
Volt egy 3 éves kapcsolatom ami kb 3 hónapja lett vége és azóta nagyon egyedül érzem magam úgy értem hogy mikor vele voltam akkor minden jó volt vártam a napokat mikor lehetek vele most viszont amióta nincs velem teljesen unalmas az egész életem ez miért van ? vannak barátaim hétvégente el megyünk bulizni pedig oda se szoktam járni csak mióta szakítottunk muszáj ki mozdulnom de utána pedig megint ugyan olyan szarul vagyok és egyedül érzem magam félek hogy kapcsolat függő lettem félre ne értsetek nem kezdenék bele egy újabb kapcsolatba csak hogy valaki mellettem legyen mert nem vagyok olyan csak nagyon rosszak a napok mindig rá gondolok ami nem jó meddig fog ez így menni mikor fogom tudni el engedni ?2017. nov. 9. 23:22
1/7 A kérdező kommentje:
de őt sem értem ő szakított velem de még ő rakja ki a szerelmes idézeteket meg számokat még magam meg érteném mert szeretem őt de ő aki szakít mi a fenének rak ki ilyeneket hogy engem jobban bántson vele .
2017. nov. 9. 23:25
2/7 anonim 

válasza:

Mindenkinél más. Van akinek hónapok, vannak akiknek évek.
Azért érzed ezt, mert azt amit betöltott ő, már nincs. És maradt egy üres hely/tér. Idő...idő...idő.....később jobb lesz, tűzz ki apró célokat majd, lassan...meg persze lehet tényleg kapcsolatfüggő vagy. Így nehezebb lesz, de ezt is elkell kezdeni valahol, megoldani, orvosolni. Rossz, meg rossz is lesz még jódarabig....és ezt mindig odaírom....
Ne félj, a fájdalom úgyis szabadon enged!
3/7 anonim 

válasza:

Ezt már nem tudom.
A tizenévesek hóbortja ez.
Hány évesek vagytok ti?
4/7 A kérdező kommentje:
én 20 ő 19.
2017. nov. 9. 23:31
5/7 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy szerintem gyerekes viselkedés amit ő csinál
de egyszer úgy is rá jön :)
2017. nov. 9. 23:33
6/7 anonim 

válasza:

Addig fog tartani, amíg meg nem tanulsz vesszőket használni, és egybeírni az igekötős igéket. Utána úgy elmúlik, mintha elvágták volna.
7/7 anonim 

válasza:

Változó. Ez is gyász, fel kell dolgozni. Nekem volt, hogy egy évem is ráment. De volt 3 hónap is. Foglald el magad, aztán vond le a tanulságokat, minden rosszban van valami jó. Csak akkor kezdj valamibe, ha érzelmileg már semleges leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!