Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szerelmes belé miért nem szakít vele?
A legjobb haverom együtt van 2 hónapja egy csajjal, akit ahogy hallottam egy igazi kis hisztérika. Sokat veszekednek (mondjuk főleg miattam :D) és a csaj már dobni akarta haveromat de ő nem engedi. Mikor kérdeztem h szereti e azt mondta h nem szerelmes. Viszont a csaj tényleg nagyon durva hisztiket le tud vágni. Am meg szerintem nem is jócsaj. Mondjuk sajna mindenki bírja a társaságból merthogy jófej meg kedves, de nemtudom. Ilyenek miatt már sokkal előbb dobni szokta őket, és most nem értem miért nem akarja.Ráadásul nem szokta ilyen rövid idő után megváltoztatni a kapcsolati állapotát, főleg nem közös képet felrakni. lehet a csaj kényszeríti? Ami még idegesítő, hogy nagyon sokat vannak együtt, meg egy csomó olyan közös programot szerveznek ami rá nem volt jellemző. Pl. közösen főznek vagy kirándulnak, múltkor elvitte egy közös ismerősünköz ilyen dupla randi féleségre ahol filmeztek meg kajáltak. Nem értem miért hagyja magát így befolyásolni és megváltoztatni.
Hogy lehetne kiiktatni a csajt?
Főleg miattad van a konfliktus.. Aha... Hát oké
Hagyd őket békén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!