Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha direkt nem néztek rá egy fiúra pedig tudjátok hogy szerelmes belétek az mit jelent? Mellesleg még oda se mentek hozzá.
Figyelt kérdés
2017. nov. 3. 10:03
1/9 anonim válasza:
A lányok mióta mennek oda a fiúkhoz?
2/9 anonim válasza:
És úgy mellesleg, hogy lehetsz szerelmes valakibe, akit nem is ismersz? :D
Szerintem te azt se tudod, hogy mi is a szerelem!
3/9 anonim válasza:
Terhes lehet nekik a pasi rajongása, plusz ilyen helyzetben nehéz helyesen cselekedni, mert a szerelmes férfi minden felé irányuló reakcióban, cselekedetben jelet lát, amit a kiszemeltje kibocsát. A nő pedig, ha nem akar semmit a férfitól, egy huszárvágással elintézi a dolgot úgy, hogy ridegen, közönyösen viselkedik: ebben aztán hiába keres a pasi bármilyen visszajelzést, sőt, egy idő után valószínűleg fel is adja.
4/9 anonim válasza:
Ha tudja, hogy "szerelmes vagy belé", és válaszképpen még a szemkontaktust is kerüli veled, az egy elég egyértelmű "kopj le" jelzés, nem tudom mit lehet ezen nem érteni.
Ez amúgy mit keres a felnőtt kategoriában?
5/9 anonim válasza:
Ez nyilvánvalóan nemet jelent. Ennél egyértelműbben nem is tudná jelezni.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2017. nov. 4. 00:03
7/9 anonim válasza:
Vagy csak sokaig huztad az idot es bedobta a durcit. Ha mar konkretan visszautasitott, akkor azt jelenti hagyd beken.
8/9 A kérdező kommentje:
Konkretan nem ezért kérdezem mert nem értek a lànyokhoz főleg nem a jelekhez nekem az a tiszta ha a szemembe mondja de igy kicsit szoval nem vagyunk màr gyerekek meg lehetne beszélni értek a szòbòl de ezek a jelek ..fene se érti. :D
2017. nov. 4. 15:21
9/9 anonim válasza:
Akkor is csinálhatnak ilyet a lányok ha szégyenlősek. Menj oda te hozzá, ha akkor kedves és beszélget veled, akkor nekem volt igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!