Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom kiverni a fejemből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom kiverni a fejemből a volt barátnőm, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátnőm 11 hónap után szakított velem és én nem tudom elfelejteni. Tiszta szívemből szeretem bármim odaadnám érte. Azt mondta hogy azért szakított velem mert már elmúlt neki és hogy már nem szeret sokán mondták hogy ez hülyeség. Vissza akarom szerezni.

Mit tegyek szerintetek?

2017. nov. 5. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Verd ki máshonnan.
2017. nov. 5. 12:09
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Ha már nem szeret, nehéz, de el kell fogadni.
2017. nov. 5. 12:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogod visszaszerezni, ebben biztos lehetsz. Teljesen odáig vagy érte, függsz tőle, álmodozol róla - magyarul egyet csettintene, és te már rohannál is hozzá. Az ilyen pasik nem vonzóak a nők szemében.

Dobozold el a cuccait, szakítsd meg vele a kapcsolatot: töröld a tel. számát, FB-ről... és éld az életet. Ha nem látod, és ismerkedsz majd másokkal, akkor biztosan túl fogsz lépni rajta.

Vond le a tanulságot a régi kapcsolatodból, és nézz előre.

2017. nov. 5. 12:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak nem akarom vele megszakítani a kapcsolatom és ő sem akarja velem.
2017. nov. 6. 15:08
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Akkor a (volt) barátnőd nem is tudja igazán, hogy mit akar, hisz azt mondta már nem szeret. Ha mégis úgy érzitek, hogy egymás nélkül nem megy, akkor találkozzatok, beszéljétek át. Utána tisztábban fogod látni a dolgokat.
2017. nov. 6. 15:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2017. nov. 6. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Úgy nem tudod elfelejteni ha kapcsolatot tartasz vele!

Minden kapcsolatot szüntess meg vele, beleértve a közvetetteket is, mint például hogy ne érdeklődj ismerősökön keresztül sem utána. Ne nézd a facebook oldalát stb.

Ha egyszer, talán egy év múlva, majd úgy fogsz rágondolni, mint egy barátra, akkor felveheted vele újra a kapcsolatot.

Ő persze hogy nem szünteti meg veled, mert neki nem fáj! Neki ott maradsz barátnak, ami pont meg is felel neki. Nem azt mondom hogy ez baj, ne csináld, hanem hogy most ez neked baj, és most ne csináld.

Egyébként van 1% esélye hogy visszakapd, ha rájön hogy hiányzol. De ha csettintésre ott vagy, akkor ez biztos nem lesz.

2017. nov. 6. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!