Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a barátnőmnek, mit szeretek benne?
Már lassan egy éve együtt vagyunk, és párszor már nekem szegezte a kérdést, de sose tudtam rá számára is elfogadható választ adni.
Szeretem, ahogy viselkedik, ahogy néha rángatja a vállát, hogy mások a céljai, mint az átlagos lányoknak, hogy nem karriert, hanem családot akar, de ezek egyike sem olyan, hogy "húú, na akkor most emiatt szeretlek", hanem egyszerűen szerelmes vagyok belé és kész, én se tudom, hogy miért.
Egyszerűen érzem, hogy vele akarom leélni az életem, munkában, meg úgy mindig rá gondolok, nem azért vagyok vele, hogy legyen kivel lefeküdnöm vagy ne magam legyek.
23/F 20/N

Akkor gondolkodj el, és haladj abba az irányba, amit írtál is: "ahogy néha rángatja a vállát, hogy mások a céljai"
Próbáld meg ezeket a számodra egyedi és kedves tulajdonságokat összeszedni, mind külsőleg, mint belső jellemvonások alapján. Ha nem megy, akkor próbálj meg feleleveníteni együtt töltött helyzeteket, élményeket, amelyben így vagy úgy viselkedett, ami neked sokat jelent, még annál is többet. A lelked szereti a lelkét.

Előző vagyok.
Tőlem is gyakran kérdi, azt válaszolom: Na ez egy jó kérdés ... ezt én is szeretném tudni hogy mért szeretlek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!