Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy nem szeretek élni?
Figyelt kérdés
Szomorú vagyok minden nap, nincs jó kedvem, semmi életkedvem nincs, se étvágyam. Céljaim vannak, de valahogy nincsen kedvem élni, a mindennapokat nem akarom érezni, átélni.
Szeretem a barátnőm, nem szeretném lehúzni érzelmileg, nem akarok öngyilkos lenni egyszerűen olyan érzésem van a legjobb lenne meghalnom.
Elmondjam neki, ezeket ? vagy szakítsak, hogy ő boldog lehessen ?
2014. dec. 2. 13:27
1/7 anonim válasza:
Szakits, a csajt Viszont viszem,ha nem gond,oké?
2/7 anonim válasza:
Mondd, azért (is) van, hogy legyen kivel megbeszélni a problémáid, nem?
3/7 anonim válasza:
Bennem inkább az merülne fel, ha szeretek valakit, van egy szerelmem, akkor hogy lehet az hogy nem akar élni? Elvileg ezért hívják szerelemnek, mert boldoggá tesz...
Nem értelek...
4/7 anonim válasza:
Talán mert a szerelem az égvilágon semmilyen problémáját nem oldja meg az embernek. Tök jó érzés, de az ember életminőségén nem javít.
5/7 A kérdező kommentje:
De, persze a problémákat meg kellene beszélni de ez olyan, hogy ha elmondom akkor az lenne, hogy így akarom magamhoz láncolni vagy nem tudom, mivel látja rajtam, hogy depressziós vagyok gondolom ő se túl boldog.
2014. dec. 2. 13:35
6/7 Noydra válasza:
4:Szerintem pont az életminőségen javít.
7/7 anonim válasza:
Kérdező, depressziós vagy. Érdemes lenne elmondanod a párodnak, hiszen ő lesz az, aki támogatni és segíteni tud ebben. Amúgy én a helyedben felkeresnék egy szakembert is. Én is depressziós voltam, viszont a párkapcsolatom megoldotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!