Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem 7 alapkritériuma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem 7 alapkritériuma?

Figyelt kérdés
Egy pszichológus mondta nekem nemrég (csak elfelejtettem) hogy van a szerelem kialakulásához 7 dolog. Ebből csak néhányra emlékszem. (testi vonzalom, bizalom és ott volt nem tudom hányadik szempontnak a pénz) Ezekre lennék kíváncsi. Az ellenkező válaszok nem érdekelnek. Erre az infóra van szükségem. Esetleg valaki?

2017. nov. 4. 10:36
 1/10 anonim ***** válasza:
46%

A 7. kritériumra emlékszem.

Az az volt, hogy ne jelentsd ki soha, hogy "más nem érdekel", mert a kutya sem fog törődni az erőszakos kommunikációs stílusoddal.

2017. nov. 4. 10:40
 2/10 anonim ***** válasza:
48%

#1 pontosan.

Nem kell ehhez pichomókusnak lenni, hogy tudjuk a hét kritériumot.

1. Szem. 2. Kezek. 3. Lábak. 4. Fülek. 5. Orr. 6. Mosoly 7. humor

2017. nov. 4. 11:20
 3/10 anonim ***** válasza:
61%

Nem konkrétan 7 fakor van szerintem, amikről én olvastam pl ilyenek voltak:

kémia/vonzalom, kinézet, humor, intelligencia, bizalom, mit akarsz és mire van szükséged éppen az életedben, hasonlóság, tulajdonságok amiket csodálsz a másikban és te is szeretnéd birtokolni stb-

Ezek mind személyenként aszerint dominálnak, ki mit tart fontosnak, tehát eltérőfontosságú minden embernél a sorrend.

2017. nov. 4. 11:40
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Csak tudnám, hogy mit érzett az a nyomorult életképtelen szhar, aki rányomott a nem hasznosra a válaszomnál.

Te, aki ott ülsz a gép előtt a foltos alsógatyádban, csak kíváncsiságból, áruld már el, mi késztet rá és mit érzel ilyenkor?

Az emberi ostobaság mindig meglep.

Biztos sokat fejlődsz életed során, mert nagyon intelligens vagy. (Nem).

Ezért nincs kedvem egyébként normális választ adni már a kérdéseknél, mert tele van agyhalott idiótákkal az oldal, és kár is az energiáért.

2017. nov. 4. 12:14
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
Nem én voltam. De a 2. hozzászólásodat olvasva már megtettem. A stílusod olyan kedves, megérdemled a figyelmet :)
2017. nov. 4. 12:16
 6/10 anonim ***** válasza:
#5. A második választ én írtam. A százalékot nézd, barátom. És nem pontozok le senkit, mert véleményszabadság van.
2017. nov. 4. 13:06
 7/10 anonim ***** válasza:
64%

Nocsak 1-es,(akihez senki nem szót egyébként)! :D

Miből vetted a kommentem így magadra? Talán a "foltos alsógatyád" végett? Ez elég öngól, ugye tudod.. :)))

A másik ok, amiért rühellem az ostoba embereket: meg lehet nézni az 1. válaszát, és utána meg az 5.-et:

tökéletesen reprezentálja az átlag magyar primitív, ostoba, bunkó hozzáállását: már az 1. hz-ban osztja az észt és arrogáns, és utána meg felvesz egy -egyébként nem is neki szóló dolgot- személyesnek, csak azért, hogy a sérültje még egyszer tudjon arrogánsoskodni.

Szép. :)

2017. nov. 4. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:
#5: a 85%-os második hozzászólására írtam. Minek veszel magadra olyasmit, ami nem a te inged
2017. nov. 4. 13:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Miért nem hívod fel, vagy írsz neki, hogy ismételje meg, hogy mi az a 7 alapkritérium, mivel itt senki se fogja pontosan azt neked visszamondani.

A szerelemhez pedig nem kell pénz, a szerelem egy érzés, érzelem, ami benned alakul ki.

Saját véleményem, ami fontos a szerelemhez:

külső vonzalom

bizalom

őszinte nyílt kommunikáció bármiről

szeretet

tisztelet

őszinteség

hűség

Egyébként, hátha ebben a könyvben megtalálod:

John M. Gottman - Nan Silver: A ​jól működő házasság 7 alapelve

2017. nov. 4. 13:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Pontos választ adni igazán nem lehet.

A szerelemhez az egyénnek különböző létrákon kell felmennie. Mondok néhányat.

1.

Az első legfontosabb, hogy tudjon szerelemben "gondolkozni", elengedhetetlen, hogy jól táplált legyen, a napi étel megszerzése ne harc árán teljesüljön, mint az őskorban.

2. Legyen fedél a feje felett. Ne ázzon fázzon.

3. A ruházkodás is fontos szempont, hogy értékesnek, méltónak gondolja magát.

4. A tisztálkodás. Itt mindent értek: fodrászt, de szoláriumot nem, csak az alap dolgokat.

5. Ez a pont a ráhatás a személyre, tévé (romantikus filmek) internet elméletek (ikerláng)

6. Itt a zene, radió. A rádióban nem választható meg milyen zene szól, általában szívhezszóló zene. A társtalan ban vágyakozást teremthet, megfogja a zene, és megteremti benne a hiányérzetet. Úgye tud enni, nem ázik, van a feje fölött tető, ruházkodni tud, tisztálkodni...stb.

7. Kialakul benne a hiányérzet, hogy szeressen, szeretve legyen. Ez alapvető szükséglet, de az illetővel történt filmek, zenék, olvasmányok miatt olyan mély hiányérzet keletkezik benne, hogy Ámor nyíla odatalál.

Emese:)

2017. nov. 4. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!