Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most a csajok tényleg szeretik a BMW-ket vagy ez csak egy sztereotípia?
Szeretem a bmw-ket. Meg az audikat... mert szepek (nem mind!), es lassuk be, ami szep, azon meg akad az ember szeme. Es itt meg is all a tortenet. Egy-egy auto tetszik meg , nem a benne ulo pasas, es a penztarcaja. Ezeket az autokat siman elnezegetem google-n is, ugy,mint az utcan. Es nekem ennyi a kapcsolatom a bmw-kkel.
Egy lany, akinek a parjanak nincs autoja
Attól függ. Mivel szeretem az autókat, ezért nyilván megnézem a jó kocsikat. Viszont baromira nem imponál egy szétrohadt E46, amit egy rohadt olajcserére nem képes elvinni a drága tulajdonosa, csak arra van neki, hogy legyen miből kikönyökölni.
Nekem az fontosabb, hogy igényes legyen az autójára is. Ha csak egy Ladája van, de azt karban tartja, bütykölgeti, fejleszti, szereti, az számomra többet ér, mint megvenni egy 10 milliós BMW-t, majd 3 év múlva mehet a levesbe. (Plusz annyiból hamarabb vennék Teslát de mindegy..)
Illetve ami nekem problémám mostmár a BMW-vel, hogy tömegautó. Párommal mindketten arra törekedtünk mindig, hogy egyedi autónk legyen, ami nem jön veled szembe minden nap 200szor. Számomra ez fontosabb, mint hogy milyen márkajelzés van az elején.
Két lehetőség van:
1) A nő szereti a kocsikat, megbolondul értük, de ez kb csak egy hobbi, ahogy mások a könyvekért rajonganak.
2) A pénzéhes nő, akinek csak te vagy egy hobbi, és a kocsidért bolondul meg.
Pl én az 1)-be tartozom, imádom az autókat gyerekkorom óta. Hobbi szinten, valamint a jövőben a saját keresetemből akarom megvenni álmaim kocsiját. :) Azaz a kérdésedre válaszolva, attól mert egy pasinak van BMW-je, még nem több a szememben annál, akinek nincs. A szerelem nem az anyagiakon múlik. :)
Hozzámvágnák se kéne bömbölő.
Merci fan vagyok, de amúgy nem érdekel hogy a férfinek van e kocsija, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!