Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tálaljam neki?
Van egy jó barátnőm. Őrülten szerelmes volt egy srácba, viszont ő visszautasította a közeledését, mert barátként tekint csak rá. Maradt plátói a dolog.
A barátnőmmel mostanában nem találkoztunk túl sokat, viszont a sráccal annál inkább, munkahelyen lett egy közös projektünk. Szerelmesek lettünk egymásba. Most már több mint két hónapja tart. Most szeretném hivatalossá tenni, mert eddig vártunk, hogy biztos igaz-e amit érzünk. Viszont én le akarok ülni a barátnőmmel beszélni erről. Tudom csúnya dolog, de az érzelmeimnek nem tudtam határt szabni. Egy darabig próbáltam nem foglalkozni a dologgal. Hogy mondjam el neki, hogy kevésbé fájjon? Mielőtt bármi is ki lenne mondva, szeretném ha én mondanám neki személyesen. Így érzem fontosnak.
26L
Én nem ítélem el, velem is kb ez van....
Lehet ő életed szerelme:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!