Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti csinálnátok olyat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti csinálnátok olyat, hogy, a párotok épp a WC-n trónol és bementek hozzá, hogy bele üljetek az ölébe csak úgy?

Figyelt kérdés

Kulcsár Edina egy ilyenről posztolt

[link]

2017. nov. 1. 11:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Nem vagyunk prolik, akik meg a vecen akarnak egymasra akaszkodni, mert "hat, az jaj de szerelmes...".
2017. nov. 1. 11:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért egy átlag nőnek több esze van mint Kulcsár Edinának, aki úton-útfélen posztol. Ez a nő imádja a feltűnést, azért nem minden lány olyan, mint ő...

28/F

2017. nov. 1. 11:16
 3/11 A kérdező kommentje:
nekem a legjobban az a felmosóvödör tetszik
2017. nov. 1. 11:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, fúj!

Egyrészt nehezen viselem az ekkor keletkező szagokat (nehezen, de anno sikerült rászoktatnom a férjemet, hogy ő is nyissa ki azt a nyamvadt ablakot ilyenkor x)), másrészt ennyi magánszféra, ill. nyugalom mindkettőnk szerint jár a másiknak. Igen, nagyon szeretjük egymást, de xaráskor akkor sem vágyunk a másik társaságára. xD

2017. nov. 1. 11:20
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Távol álljon tőlem, hogy 0-24-ben utána loholjak.

Fordított esetben sem örülnék neki.

2017. nov. 1. 11:20
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Ehm.... fúj?!
2017. nov. 1. 11:22
 7/11 anonim ***** válasza:
78%

XD

Ez egy aaaanyiraaa jóóó paasiiii, hogy egész biztosan vattacukor illatút kakil. Sőt, egyenesen vattacukrot!

2017. nov. 1. 11:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Magánszféra a xarás. Akkor fengshui állapot van a férfiaknál és évekig is képesek trónolni a történet felett. Nem tudom, mi miatt van náluk így, de ha másért nem, emiatt hagyni kéne ilyenkor legalább egy kis énidőre a másikat. Én kellemetlenül érezném magam ilyenkor, nemhogy még képet is készítsenek rólam.

Magánvélemény csak, hogy Kulcsár Edina ezt átgondolhatta volna. Hiába közszereplő, van ami senkire sem tartozik. Következő kép meg majd egy szex közben elkapott pillanat? Nagyon gáz.

2017. nov. 1. 11:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szoktunk egymás előtt pisilni a párommal, de a nagydolgát mindenki a saját kis privát dolgának tarja, olyankor becsukjuk az ajtót. Elég undorítónak tartom a képet, ez tipikusan az, amikor kiderül, hogy egy szép lány sem olyan igényes, mint egyes férfiak hiszik. Ahol tanulok, ott is a legszebb lányok hagyják maguk után általában összehugyozva (már elnézést a kifejezésért) a wc-t...

23/N

2017. nov. 1. 11:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, a WC abszolút privát szféra, kivéve, ha betegség miatt kell segítenem, de alapvetően nem vagyok és soha nem voltam összenőve senkivel, szóval én sem örülnék neki, ha még a WC-n sem hagynának nyugton... :-)
2017. nov. 1. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!