Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mikor vagy miért szorítjátok magatokhoz a barátnőtöket szeretkezés közben? Jobban érzitek a lányt vagy miért?
Ha én vagyok felül akkor is úgy húz magához, és azt akarja hogy feküdjek rá teljesen. Szóval egy centi távolság se legyen köztünk kb. Én mondjuk imádom hogy így magához húz.:))
Jöhetnek még válaszok, kíváncsi vagyok. Ki miért? :)
Ugyan lány vagyok, de én is szorítom magamhoz, nem csak ő engem.
Szeretjük egymást, felszabadulnak az érzelmek.
"Annyira imádom."
Pontosan ezért.
Ez nalunk is igy van,neha kicsit tavolabb vagyunk egymastol (ha olyan a pozitura :D) de utana olyan erosen szorit magahoz amennyire csak lehet es en is imadom :)) valoszinuleg a kotodes a szeretet a szenvedely lehet az oka.
20/L
Én nő vagyok, de ugyanúgy húzom magamra - mármint jelzem neki :)
Ő is, szinte összeroppant, lényegtelen, milyen pózban is vagyunk éppen, szorít, mintha az élete múlna rajta :)
Nem fáj, meg semmi de iszonyú jól esik, hogy ennyire kíván, és akarja, hogy minél közelebb legyek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!