Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt olvasod, ugye érzed, hogy még mindig szeretlek?
Figyelt kérdés
több százezren látogatják ezt az oldalt.
ha Te is köztük vagy, és véletlenül olvasod, tudd, hogy még mindig és igazán és teljes szívemből!
fáj, ami történt! ha van "odaát" mégis valami, remélem, találkozunk még, és helyrehozzuk!
soha nem fogom megbocsátani a sorsnak, magunknak, hogy ez így alakult.
megőrizlek!
2017. okt. 28. 03:45
11/11 anonim válasza:
Tudod..borzalmasan megbántottál..látom hogy azóta is hallgatod azt a lejátszási listátt amit a kapcsolatunk utolsó hetében állítottam össze..pont 27 szám van benne..92-szer hallgattad végig..hihetetlenül hiányzol..de nem tudom hogy mégegyszer eltudom e viselni ha szakítasz velem..2-szer elég volt..nem változott semmi a kettő között..másodszorra már sokkal személyesebb őszintébb voltál és ezt köszönöm neked..nem tudom szavakba önteni hogy mit érzek irántad..valami hihetetlen, hogy mennyire szerelmes vagyok beléd és ez tavasz óta folyomatosan egyre nagyobb lángal ég bennem..nagyon fájt, hogy szakítottál velem, ahogy megcsókoltál az utolsó nap..hihetetlen volt éreztem, hogy valami történni fog... már rég nem csókoltál meg olyan szenvedéllyel..reméltem hogy ez jót jelent..nem, nem azt jelentette..soha nem fogom elfelejteni ahogy az elköszönésünknél végig simítottad a kezem, azt amilyen gyorsan dobogott a szíved és amilyen az illatod volt amikor arcon csókoltalak és utána elsétáltál..soha nem fogom elfelejteni azt a fájdalmat..de szeretlek..túlságosan hogy haragudjak rád..de nem tudom hogy képes lennék e újra megpróbálni..félek hogy ugyan itt kütönk ki..megint..hogy újra ellöksz szépen lassan és sehogy se tudlak majd vissza húzni..nem akarlak mégegyszer elveszíteni..nem tudnálak..én is sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!