Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mondják azt, hogy "ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt, hogy "ha egy pasi nem akar kapcsolatot, az azt jelenti, hogy veled nem akar"?

Figyelt kérdés
A legtöbb fiatal pasi manapság nem akarja lekötni magát, élvezik a függetlenséget és annyi lányt dugnak meg, amennyit csak lehet. Nem érdekli őket a lány személyisége, hisz úgysem akarnak kapcsolatot. Akkor ennek a mondásnak mi értelme?

2017. okt. 25. 07:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én abszolút nem így látom. A mostani 20-25 éves pasik többségének még nem volt pár hónapnál hosszabb kapcsolata, és nem azért, mert egy értékes, szeretnivaló lányt se találtak volna, hanem mert csak szexelgetni akarnak. Ha valaki nem akar szerelmes lenni, akkor nemis lesz az...
2017. okt. 26. 19:20
 12/14 anonim ***** válasza:
#5ös jól ìrta ! Az a baj sok-sok itteni kèrdező a kapcsolatot egy tudatos döntèsnek tartják. Kèt ellenkező nemű kapcsolatot akar és akkor kapcsolat is lesz...hát maximum netes társkeresőn jön össze ilyen rövid távon! A viszonzatlan szerelemről nem hallottatok?? A normális kapcsolat az érzelmen alapúl...tehát a pasiban valami megfogja a lànyt és fordîtva! Nem akar kapcsolatot ok ez döntès, de ha valakibe bele habarodik akkor nincs menekvès!
2017. nov. 4. 10:10
 13/14 anonim ***** válasza:

a legtöbb válaszolóval egyetértek, ritka az ilyen kérdés :)

szerintem ne áltasd magad, és hagyd a társadalomrajzot.

mondok egy kicsit távoli példát.

ha egy csapatban dolgozom, ahol a számok alapján átlag alatti a teljesítményem, az NEM JELENTI AZT, HOGY A LEGTÖBB EMBERNÉL A CSOPORTBAN ROSSZABBUL DOLGOZOM. jelentheti azt is, de nem feltétlenül.

szóval fogadd el, hogy nem voltál rá nagy hatással, ettől függetlenül még másra lehetsz.

másrészt a végeredmény szempontjából teljesen mindegy, mi pontosan az indok.

2017. nov. 4. 10:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, én 26 vagyok, és amit írsz az maximum csak önáltatás.

Én másképp látom.

És nyilván nem lesznek minden 2. lányba szerelmesek, akkor marad a szexelgetés.

Azonban ha jön valaki akibe beleszeretnek, akkor végük van, és kész.

Nem kell magyarázni, egyszerűen nem szerelmes beléd, ezért nem akar tőled többet.

De majd meglátod, mert végignéztem a környezetemben is, hogy ugyanez volt a sztori, majd jött egy lány, és a szexpartner pattintva volt. Hát ennyi.

2017. nov. 4. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!