Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy férfibe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy férfibe, aki semmi komolyat nem akar. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nem tudom elküldeni, mert szerelmes vagyok.. Viszont szörnyű helyzet, mert nem akar normális kapcsolatot. Rendes, kedves, aranyos, de nem akarja magát lekötni, magyarul más nőkkel is ismerkedik. Mit tennétek?
2017. okt. 25. 07:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%

Sajnállak és együttérzek veled

26f

2017. okt. 25. 09:04
 12/19 A kérdező kommentje:
10-es, természetesen teljesen egyetértek, csak annyira ritka, hogy minden ok legyen, hogy már szinte le is tettem róla, hogy találok ilyet..
2017. okt. 25. 09:08
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen, amit/ akit nem kaphatunk meg, azt örökké szeretni fogjuk...de pont ezért.
2017. okt. 25. 09:15
 14/19 A kérdező kommentje:
:S :(
2017. okt. 25. 09:16
 15/19 D. Brasco ***** válasza:

Milyen idős vagy egyáltalán?Mert úgy siránkozol amiatt hogy nem találsz pasit se a neten se sehol máshol mintha valami szottyadt 60eves nagyanyám lennél!

A helyzetedre meg csak annyit tudok mondani hogy felejtsd el az embert!Ez a szerelmes vagyok de a másik nem akar semmit dolog sosem vezet semmi jóra!Még most szállj ki belőle amig nem faj annyira

2017. okt. 25. 09:59
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan férfi, aki több vasat tart a tűzbe egyszerre, mennyivel jobb, mint a netes perverz hülyék?
2017. okt. 25. 11:49
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom elküldeni, mert szerelmes vagyok"

Mivel számomra a szerelem az égvilágon semmire se kifogás, arra pláne nem, hogy szenvedjek egy egyoldalú viszonyban, ezért nyilván megszakítanék minden kapcsolatot és továbblépnék.

2017. okt. 25. 11:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Na azért akad normális singly férfi is a földön....😀

Ha kalandra és csak szexre vágysz érzések nélkül, rajta légy vele.

Sok no vágyik arra hogy szex után a férfi csak kiszállt az ágyból és távozik is.

Ha ugy döntesz hogy akarod ot, osztozni kelll rajta és nem lehetsz féltékeny rájuk.

Rendes tőle hogy szólt 👍

2017. okt. 25. 12:22
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy voltam.. Két hete hogy elhagytam. Tedd ezt te is :) Neked lesz jobb.
2017. okt. 27. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!