Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy férfibe, aki semmi komolyat nem akar. Ti mit tennétek?
Sajnállak és együttérzek veled
26f
Milyen idős vagy egyáltalán?Mert úgy siránkozol amiatt hogy nem találsz pasit se a neten se sehol máshol mintha valami szottyadt 60eves nagyanyám lennél!
A helyzetedre meg csak annyit tudok mondani hogy felejtsd el az embert!Ez a szerelmes vagyok de a másik nem akar semmit dolog sosem vezet semmi jóra!Még most szállj ki belőle amig nem faj annyira
"Nem tudom elküldeni, mert szerelmes vagyok"
Mivel számomra a szerelem az égvilágon semmire se kifogás, arra pláne nem, hogy szenvedjek egy egyoldalú viszonyban, ezért nyilván megszakítanék minden kapcsolatot és továbblépnék.
Na azért akad normális singly férfi is a földön....😀
Ha kalandra és csak szexre vágysz érzések nélkül, rajta légy vele.
Sok no vágyik arra hogy szex után a férfi csak kiszállt az ágyból és távozik is.
Ha ugy döntesz hogy akarod ot, osztozni kelll rajta és nem lehetsz féltékeny rájuk.
Rendes tőle hogy szólt 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!