Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez az álom mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez az álom mit jelenthetett?

Figyelt kérdés

Még mindenek előtt egy kis előtörténet:

Legelső barátommal közel két év után váltak szét az útjaink kb 7évvel ezelőtt. Azóta nem láttuk egymást, nem beszéltünk meg semmi. Pár hónapja viszont oda jött dolgozni ahol én is vagyok már évek óta (teljesen véletlenül) rendeződött a "kapcsolat" kettőnk között, normálisan eltudunk beszélgetni meg ilyenek de azon kívül, hogy ő próbál flörtölni velem (amit én egyáltalán nem veszek fel) semmi nem történik. Nem beszélünk a munkahelyen kívül. Szeretem a jelenlegi párom, lassan 3 éve együtt vagyunk és eszembe sincs elhagyni az exem miatt. Csupán jól esik a hiúságomnak, hogy még mindig érdeklem ennyi időn után is.

Na és az álom:

Egy bevásárlóközpontban voltam párommal ahol a sorok közt párom valamerre elkóborolt én pedig belefutottam exembe. Beszéltünk pár szót és ő megpróbált megcsókolni, de én leállítottam és elküldtem.

2017. okt. 20. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Àlmodni szoktunk arrol is pl akivel talàlkozunk vagy szòt vàltunk vagy èppen gondolunk rà.Szerintem nincs semmi jelentősège csak lehet azèrt jelent meg az àlmodba mert làttad meg beszèltèl vele.
2017. okt. 20. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Es en is àlmodni szoktam az exemről bàr annak 7 ève hogy vège.Pl ha egyszer valaki fontos volt nekünk egy időben aval szoktunk àlmodni is nèha.1#
2017. okt. 20. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Kb amit észleltél.

Bár tudnunk kéne, milyen érzés volt, de figyelmeztettek, te nem akarsz semmit sem, nem ésszerű ebből jó érzést nyerj. Illetve nem így.

2017. okt. 20. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!