Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lány mit miért jött le hozzám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány mit miért jött le hozzám?

Figyelt kérdés

Facebookon rá írtam és el kezdtünk beszélgetni, és elég jól teltek a napjaink volt hétvégén egész nap csak beszéltünk. Én mondtam neki jó lenne találkozni és filmezni együtt ebédelni, azt mondta az jó lenne de sajnos ez nem lehetséges, én a szülinapjára ígértem neki ajándékot, ő nagyon kíváncsi volt, de én nem árultam el neki, ő meg mondta nem nagyon szereti a titkokat. Úgy volt én megyek le hozzá de csak úgy tudtam volna ott alszom nála a busz járat miatt. És mondta nekem hogy volt a hétvégén egy buliba, én rá kérdeztem mit csinált a buliba, erre azt mondta sok mindent, én meg mondtam neki akkor még jobb lett volna én is ott lennék, erre meg azt mondta az biztos. És ezután azt mondta letud jönni hozzám hétvégén de anyukája nem engedi itt aludjon nálam és kérdezte akkor kap valamit tőlem. El érkezett a nagy nap, ő át ölelt engem nekem nagyon jó érzés volt, és elkezdtem puszilni a hasát és mikkor abba hagytam egyből eltakarta mintha szégyenlős lenne, utána mondta hogy szeret és én is, és lesmároltam és örült neki. A buliba ahol volt rá kérdeztem személyesen és azt mondta volt egy fiú aki rá akart mozdulni de ha tovább próbálkozott volna ki ütötte volna a fogait mert csúnya volt. Elkezdtem tapizni és puszilgatni a nyakát és ki is szívtam neki, de ő nem csinálta ezeket mindig csak az arcomat fogta és rámászott. Én meg annyira felizgultam hogy a kezét oda tettem neki a kezét ruhán keresztül szerszámomhoz és el kezdte simogatni és egyszer meg is szorította és azt mondta mindjárt letépi. Én meg elkezdtem tapizni a segge felé de elvette onnan a kezemet, de ruhán keresztül nem volt baj hogy oda nyúltam neki középre. Én nagyon ritkán nyitottam ki a szememet smárolás közbe de ő sajnos ritkán csukta be a szemét. A kezét felém nyújtotta és úgy mentünk ebédelni meg úgy mentünk a buszhoz. Másnap már újra facebookon beszéltünk és azt mondta nagyon hiányzok neki és szeret. Teltek a napok minél ritkábban írt vissza és meg is szűnt a beszélgetés egy darabig. Sokat hazudott nekem kamu dolgokat kórházban volt, de ezt már mondta találkozás előtt is de azt mondta az orvos mindent rendben talál a veséjével akkor most nem kell befeküdnie 1-2 hétre. Később újra elkezdtünk beszélni, kérdeztem tőle miért nem írt vissza erre azt válaszolta csak úgy, kérdeztem tőle a szex miatt jött csak le, erre azt válaszolta nem nem azért jött le hozzám csak tetszettem neki.

Ő meg tojik rám hogy én szeretem.

Szerintetek miért jött le? Szerintetek igazat mondott hogy nem a szexet akarta? Sokan mondták nekem ha akarta volna csinált volna valamit.

Akkor miért tette ezt velem? Miért volt ez neki jó?

Anyám látta rajtam nagyon szerettem már akkor de a lányon nem látta hogy szeretne.

2017. okt. 20. 17:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a válaszotokat, főleg a # 4 válaszolónak köszönöm!
2017. okt. 24. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!