Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen növényt ültessek páromnak karácsonyra?
Szerintem rossz ötlet lágyszárú,hagymás növényt ajándékozni. Nagyon kényesek,hatalmas igényekkel és olyan törékenyek. Nem ajánlom.
Amit ajánlok az fásabb szárű növények,fa és páfrányfélék. Nincsen nagy fényigényük valamint ha a locsolás megvan akkor vígan elélnek.
Ha a locsolás is feledésbe merül akkor kaktuszt javaslok. Milliom egy fajtája van. Nem kényesek,csak kirakod a fényre és ennyi. Valamint ha virágoznak és növekednek az nagyon látványos! (Annyi,hogy a tüskétlen kaktuszokat az igényeik miatt szinte lehetetlen tartani)
Utólag.: nem rossz ajándék a növény (férfinak se). Tavaly karácsonykor kaktuszt (is) kapott a párom (férfi) és nagyon odavolt érte. Pedig nem volt ilyen típus.
Igen,biztos növényt szeretnék,mert tudom,hogy örülne neki!
Azért arra gondoltam,mert olyan meglepi lenne,ami lassan kel ki. Utolsó válaszolónal nagyon köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!