Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért akar újra látni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar újra látni?

Figyelt kérdés
A munkahelyem ismerkedtem meg vele . 3 hónapig ismerkedtünk . Sosem voltam annyira szerelmes , mint akkor . Sajnos magánügyi okok miatt nem lehetett közöttünk senki , ő lezárta közöttünk ezt az egészet . Én egy ideig nem tudtam ezt elfogadni , voltak ünnepségek mikor ezt a tudtára adtam , néha kérdőre is vontam . Ő az elejében állandóan került , majd félév után mikor látta , hogy számomra már ő nem olyan fontos , újra elkezdett köszönni . Most 2 év után kaptam egy új állás lehetőséget , amit el is fogadtam . 2 hete nem vagyok a régi munkahelyemen és valamelyik nap rám írt , hogy szeretne velem kávézni , tudni akarja mi van velem . Miért akar újra látni ? Miért érdekli , hogy hogyan megy a sorsom mikor ő lökött el magától ?
2017. okt. 14. 10:29
 1/5 A kérdező kommentje:

Munkahelyemen, semmi.

Bocsánat , a telefon kijavítja 🤔

2017. okt. 14. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Női logika :D mindenkinek mindig az kell ami nincs, vagy már elvesztette
2017. okt. 14. 10:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem kellek neki , mert nem lehetünk együtt , ezt ő is tudja , ahogyan én is , csak nem értem miért keres , úgy sokkal nehezebb elfelejteni egymást . Ezért is örültem egyrészt , hogy új munkahelyem lesz , legalább tovább tudok lépni .
2017. okt. 14. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne használj az írásjeleid előtt szóközt! Irtó zavaró így olvasni, amit írsz.
2017. okt. 14. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert nem volt neki más és tudja, hogy nálad könnyen megkapja, amit akar. Nagy logika nem kell hozzá. Hány évesek vagytok ti? Nem a sorod érdekli. :D
2017. okt. 14. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!